JBL L75ms Music System

Sistema de música integrado

Type
Streaming tabletop loudspeaker system
Low Frequency Drivers
Dual 5.25" (130mm) Pure Pulp cone woofers
High Frequency Drivers
Dual 1” (25mm) Aluminum dome tweeters with waveguides
Midrange Driver
4” (100mm) Pure pulp cone midrange
Amplifier Power
125W RMS per woofer, 25W RMS per tweeter, 50W RMS for center (350W RMS total)
Sound Controls
Speaker placement compensation, selectable sound-field expander
Wireless Inputs
WiFi streaming, Bluetooth 4.2
Wired Inputs
HDMI ARC, ethernet, phono (MM), 3.5mm AUX
Resolution
Up to 32-bit, 192 kHz
Frequency Response
45 Hz - 25 kHz (-6 dB)
Maximum SPL
106 dB @ 1m
Subwoofer Output
2V RMS with auto-sense/engage HPF
Enclosure
Front-ported tabletop in satin walnut furniture-grade wood veneer
Grille
Black foam Quadrex grille
Dimensions with grille
8.5” H x 31.1” W x 11.3” D (216mm x 790mm x 287mm)
Remote Control Type
BTLE
Product Weight (Each)
35 lbs. (15.9 kg)
Shipping Weight
44 lbs. (20.0 kg)
Shipping Units of Measure
Each

JBL L75ms Music System

O sistema de música JBL L75ms atende aos entusiastas que buscam uma maneira mais fácil de ouvir sua coleção de músicas sem sacrificar o desempenho acústico. Como uma recriação moderna do sistema Hi-Fi tradicional, o L75ms encontra sua inspiração de design da JBL Classic Series, com a qual compartilha seu acabamento de gabinete de madeira de nogueira e tecido de espuma Quadrex preta. Por trás dessa aparência retrô está uma tecnologia acústica totalmente moderna, incluindo capacidade de áudio de alta resolução e uma grande variedade de conectividade com e sem fio.