AVR 7300

Audio/Video Receiver With Dolby Digital & DTS (125 watts x 2 | 110 watts x 7)

Verkauft von 2004 bis 2006

Vorgänger-Produkt: AVR 7200
Hergestellt in: China

Dokumente & Downloads

Produktdetails

Power Requirements
120V AC/60Hz
Power Consumption
8.9W Standby 130W Idle, 1,360W Max. (7 channels driven)
Digital Inputs (coaxial/optical)
3/3 on Rear; 1 (switchable to output)/1 on front
Analog Inputs
1 A/V on front panel (switchable to output)
Analog Inputs
2 audio-only
Analog Inputs
5 A/V on rear panel
Analog Inputs
6-/8-channel input
Analog Inputs
tuner
On-Screen Display
Yes
Multizone Capability
Audio and video; A-BUS Ready (two jacks); RS-232 serial control port; surround back channels assignable to remote zone; Zone II remote
Auto Setup
EzSet remote
Remote Control
Backlit, eight-device, programmable learning remote (2-line LCD display)
Shipping Weight (System, Accessories, Packing)
69.3 lb (31.5kg)
MSRP U.S.
$2399.95 each
# of Amplifier Channels
7
Continuous Average Power (FTC) per Channel (stereo mode)
125 Watts per channel @ <0.07% THD, 20Hz – 20kHz, both channels driven into 8 ohms
Front L & R Channels
110 Watts per channel @ <0.07% THD, 20Hz – 20kHz into 8 ohms
Center Channel
110 Watts @ <0.07% THD, 20Hz – 20kHz into 8 ohms
Surround Channels (L & R Side, L & R Back)
110 Watts per channel @ <0.07% THD, 20Hz – 20kHz into 8 ohms
Input Level/Impedance
200mV/47k ohms - Linear (High-Level)
Signal-to-Noise Ratio
100dB (IHF-A)
Frequency Response
10Hz – 100kHz (+0/-3dB @ 1 watt)
Surround System Adjacent Channel Separation:
Dolby Pro Logic I/II/IIx
40dB
Dolby Digital
55dB
DTS
55dB
Transient Intermodulation Distortion (TIM)
Unmeasurable
Slew Rate
40V/µSec
Width
17.3 inch (440mm)
Height
7.6 inch (192mm)
Depth
2.5 inch (520mm)
Weight
55 lb (24.9kg)
Dimensions:
Carton Dimensions
23 inch (583mm) x 12.7 inch (323mm) x 24.7 inch (626mm)
Television Format
NTSC
Input Level/Impedance
1Vp-p/75 ohms
Output Level/Impedance
1V/75 ohms
Composite and S-Video
10Hz – 8MHz (–3dB)
Component Video
10Hz – 100MHz (–3dB)
Frequency Range
AM... 520 – 1710kHz
Frequency Range
FM... 87.5 – 108.0MHz
Signal-to-Noise Ratio
AM... 45dB
Usable Sensitivity
FM... IHF 1.3µV/13.2dBf
Signal-to-Noise Ratio
FM... Mono/Stereo 70dB/68dB
Usable Sensitivity
AM... Loop 500µV
Distortion
AM... 1kHz, 50% Mod. 0.8%
Distortion
FM... Mono/Stereo 0.2%/0.3%
Selectivity
AM... ± 10kHz, 30dB
Stereo Separation
FM... 40dB @ 1kHz
Selectivity
FM... ± 400kHz, 70dB
Image Rejection
FM... 80dB
IF Rejection
FM... 90dB
Amplifier Power (RMS)
110 x 7 @ 8 ohms (20Hz – 20kHz, <0.07% THD) (all channels driven at full power)
High Instantaneous Current Capability (HCC)
± 75 Amps

The video part of inchaudio/video receiver inch has never meant so much. In addition to a powerful high-current, ultrawide-bandwidth amplifier and all the audio formats and features you expect from Harman Kardon, the AVR 7300 is equipped with DCDi by Faroudja, image processing which upconverts all inputs to high-resolution component video. Along with built-in test signals and a wide range of video adjustments, the AVR 7300 gives you picture quality to match the unparalleled power and performance of Harman Kardon audio.

FAQs & How-To

2 Ergebnisse
  • Mit der Fernbedienung kann jeweils nur ein Gerät bedient werden (außer Sie haben erweiterte Funktionen wie die Lautstärke-, die Kanal- oder die Wiedergabesteuerung als Universalfunktion der Fernbedienung programmiert). Wenn Sie die Quellenauswahltaste drücken, um beispielsweise den DVD-Player zu bedienen, können andere Geräte, auch der AVR, erst dann wieder bedient werden, wenn Sie die AVR-Taste erneut drücken. Um dieses Problem in Zukunft zu vermeiden, drücken Sie die AVR-Taste oder die entsprechende Quellenauswahltaste immer, bevor Sie einen Befehl eingeben.
  • Sind Video und Audio nicht mehr synchron, was bei bestimmten Plasma- und HD-Fernsehgeräten auftreten kann, finden Sie normalerweise in der Bedienungsanleitung des Geräts Anweisungen zur Behebung dieses Problems. Schlagen Sie in der Bedienungsanleitung Begriffe wie „A/V-Sync-Verzögerung“, „Sync-Verzögerung“ oder „Lip-Sync“ nach.