Y500 Wireless

Trådløse on-ear hovedtelefoner

Getting started with your Y500 Wireless

Driverstørrelse
40 mm
Frekvensområde
16 Hz-22 kHz
Følsomhed
117 dB SPL/V@1 kHz
Maksimal SPL
92 dB
Mikrofonfølsomhed @1 kHz dB v/pa
-42
Impedans
32 OHM
Bluetooth-sendereffekt
0-4 dBm
Bluetooth-sendermodulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-frekvens
2,402 GHz-2,48 GHz
Bluetooth-profiler
HFP V1.6, A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth-version
V4.2
Batteritype
Polymer-li-ion-batteri (3,7 V, 900 mAh)
Opladningstid
2,5 timer
Musikspilletid med BT aktiveret
33 timer
Taletid med BT aktiveret
33 timer
Vægt
230 g

Væk din inspiration.

Med prisbelønnet lyd, førsteklasses robuste materialer og trådløs afspilning  i høj kvalitet med AAC-understøttelse leverer AKG Y500 Wireless-hovedtelefonerne inspiration i form af fremragende lydkvalitet. Y500 Wireless-hovedtelefonerne har en blød hovedbøjle og ørekapsler med hukommelsesskum og robust  aluminium. De er udstyret med Ambient Aware-teknologi, så du kan nyde din musik og lade inspirationen flyde frit uden at miste forbindelsen til omgivelserne. Med 33 timers batteritid, aftageligt kabel med universel 1-knaps mikrofon/fjernbetjening til håndfri opkald, automatisk afspil-/pausefunktion og flerpunkts-forbindelse vil AKG Y500 Wireless løfte din kreativitet til nye højder.

Den berømte AKG-lyd Ambient Aware-teknologi Automatisk afspilning og pause Betjening af lydstyrke og lyd på ørekapslerne Behagelig pasform og holdbart design Trådløs Bluetooth 4.2 med understøttelse af AAC 33 timers batteritid Lynopladning (5 min. = 1 t spilletid) Flerpunkts-forbindelse Universel 1-knaps-fjernbetjening med mikrofon
Bevar forbindelsen til dine omgivelser med et tryk på en knap, mens musikken og inspirationen flyder.
Hovedtelefonerne går automatisk på pause, når de tages af, og genoptager afspilningen automatisk, når de sættes tilbage over ørerne.
Indstil nemt lydstyrke og lydniveauer uden at tage hovedtelefonerne af.
Friske farver, førsteklasses materialer og diskret design sikrer, at hovedtelefonernes look og ergonomi er lige så lækker som lyden.
Afspil dine yndlingssange trådløst i høj kvalitet takket være understøttelsen af AAC.
Nyd mere end en hel dags musikalsk inspiration uden genopladning.
Du kan nyde en ekstra times musik med en hurtig genopladning på 5 minutter.
Skift let og ubesværet mellem musik på din mobile enhed og telefonopkald, så du aldrig går glip af en samtale.
Hold nemt og bekvemt styr på både din musik og dine opkald.