N90Q

Hovedtelefon i referenceklassen med auto-kalibrerende støjreduktion

Documents & Downloads

Specifications

Impedans
32 ohm
Maks. indgangseffekt
100 mW
Vægt
460 g
Kabellængde
3 m og 1,2 m aftagelige kabler medfølger
Frekvensområde
10-25 kHz
Følsomhed
110 dB SPL ved 1 kHz/100 mV
Tilslutning
3,5 mm jackstik

It takes a legend to enthrall the world. It takes two to change it.

Med inspiration fra den Grammy-vindende producer Quincy Jones er AKG N90Q en banebrydende hovedtelefon i topklassen, som repræsenterer højdepunktet inden for akustisk ydeevne og fleksibel lyd. Med TruNote-kalibrering, aktive teknologier til støjreduktion og dobbelte skumørepuder med ørekopmonterede kontroller åbner N90 for en eksklusiv, troværdig og præcis lydgengivelse med justerbar klang og personlig tonekontrol. Førsteklasses materialer som læder og aluminium, fem patenterede teknologier og ægte HD-lyd skaber en uovertruffen lydoplevelse, som er inspireret af selveste Quincy.

Sammen med dobbelte skumørepuder og ørekopmonterede kontroller til automatisk kalibrering sikrer TruNote den præcise lydgengivelse.
Bas og diskant justeres uden forvrængning, så du får ægte personligt tilpasset lyd – udviklet med hjælp fra Grammy-vinderen Quincy Jones.
De fleksible lydindstillinger omfatter "Standard", "2.1 Studio" og "5.1 Surround Sound"
Ørepuder med dobbelt tæthed giver en markant reduktion af refleksioner i det akustiske kammer, mens dobbelte drejeknapper på ørekoppen giver nem adgang til lydstyrkekontrol og indstillinger for bas, diskant og lydbillede.
USB-tilslutningen giver dig ægte HD-lyd, softwareopdateringer og hurtig opladning.
Den indbyggede DAC gør det muligt at afspille digitale lydspor i høj opløsning på en pc eller en Android-enhed, der kobles direkte til hovedtelefonens Micro USB-port - uden behov for digital/analog/digital konvertering, hvilket eliminerer kvalitetstab.