Y50BT

Bluetooth-hovedtelefon

Specifications

Frequency range
20-20kHz
MAX input power
50mW
Impedance
32ohms
Cable length
1.2m detachable audio cable
Connection
Jack 3.5mm
Sensitivity
113dB SPL/V

A winner deserves a winner.

Er du på udkig efter et par hovedtelefoner, der matcher din livsstil - uden at begrænse din frihed og kreativitet?<CRLF>Vi præsenterer AKG Y50BT med Bluetooth for nem trådløs forbindelse og over 20 timers batteritid. De kraftfulde 40 mm enheder giver samme lydkvalitet som Y50, der vandt &amp;quot;Product of the Year&amp;quot; prisen i &amp;quot;What Hi-Fi? Sound And Vision&amp;quot;, 2014.<CRLF>Tilmed ser disse hovedtelefoner lige så godt ud, som de lyder. Med tre smarte farver, og en stilfuld kombination af matte og blanke overflader, giver AKG Y50BT fuld tilfredsstillelse til både øjne og ører.

Den verdensberømte klang vil løfte din musikalske nydelse til nye højder.
Frihed for kabler og praktiske knapper på ørekopperne.
Musikken stopper aldrig. Y50BT leveres med et kabel, så du kan rocke videre, selv om batteriet løber tørt.