AKG Y600NC WIRELESS

Trådløse over-ear hovedtelefoner med støjreduktion

Driverstørrelse
40 mm
• Strømforsyning
5V 1A
• Vægt
322 g
• Frekvensområde
10 Hz - 24 kHz
• Følsomhed
110 dB SPL/V@ 1 kHz
• Maks. SPL
93 dB
• Impedans
32 ohm
• Format for Audio-Codecs
UHQ, AAC, SBC
• Bluetooth transmitteret strøm
<4 dBm
• Bluetooth transmitteret modulering
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
• Bluetooth-frekvens
2.402 GHz-2,48 GHz
• Bluetooth profiler
HFP V1.6, A2DP V1.3,
AVRCP V1.5
• Bluetooth version
V5.0
• Batteritype
polymer Li-ion battery (3,7 V, 610 mAh)
• Opladningstid
2 timer
• Musikafspilningstid med BT og aktiv støjdæmpning slået til
Op til 25 timer
• Musikafspilningstid med BT slået fra og aktiv støjdæmpning slået til
Op til 35 timer
• Taletid med Bluetooth slået til
Op til 33 timer

Lad lyden drive din inspiration.

Med AKG-referencelyd og aktiv støjreduktion giver de trådløse over-ear AKG Y600NC-hovedtelefoner mulighed for, at du kan fordybe dig totalt i musikken og få adgang til dine mest kreative tanker. AKG Y600NC bevarer dit fokus og din kreativitet i selv de mest støjende omgivelser takket være Ambient Aware, der holder dig opmærksom på omgivelserne, samt TalkThru, som lader dig tale med vennerne uden at tage hovedtelefonerne af. De trådløse over-ear AKG Y600NC-hovedtelefoner leverer op til 25 timers inspireret lytning med Bluetooth og aktiv støjreduktion. Med automatisk afspil/pause standser musikken, så snart du tager hovedtelefonerne af, og afspilningen starter igen, så snart du igen placerer dem på hovedet, så din inspiration ikke afbrydes. Ved indkommende opkald aktiveres de to ekkodæmpende mikrofoner, så du kan nyde naturlige og tydelige samtaler. AKG Y600NC-hovedtelefonerne er lette, stilfulde og fremstillet af førsteklasses kvalitetsmaterialer for optimal holdbarhed og komfort, fx memoryskum og zinklegerede rotationshængsler, så du kan lade fantasien flyde. Y600 Wireless har alt, du skal bruge for at nyde din Samsung-enhed og dens funktioner fuldt ud, herunder understøttelse af UHQ-codec for ekstra høj lydkvalitet. Den forbindes let til den virtuelle Bixby-assistent og MDE for problemfri forbindelse til Samsung-økosystemet. Takket være den gratis app til AKG-hovedtelefoner kan lyden i Y600 Wireless finjusteres til din smag.

Med den prisvindende AKG-lydkvalitet kan du værdsætte alle detaljer i dine yndlingssange. Understøttelsen af Bluetooth 5.0 med AAC-codec leverer tabsfri streaming-kvalitet.
Den aktive støjreduktion, som er finjusteret til rejsebrug, kombineres med de bedste materialer - memoryskum og proteinlæder – der reducerer støj fra omgivelserne og skaber den perfekte personlige stillezone.
Lyt til dine omgivelser ved hjælp af to lydtilstande. TalkThru-tilstanden skruer ned for musikken og tænder for en taleoptimeret mikrofon, så du nemt kan tale med dine venner uden at skulle fjerne dine hovedtelefoner. Ambient Aware-tilstanden fremhæver omgivende lyde, så du er mere opmærksom på dine omgivelser. Opnå fuld kontrol over dine hovedtelefoners ydeevne med et tryk på en knap eller via appen til AKG-hovedtelefoner.
Hovedtelefonerne sættes automatisk på pause, når de tages af, og de fortsætter afspilningen, når de igen placeres over ørerne.
De lette og komfortable AKG Y600NC Wireless hovedtelefoner er ergonomisk designet til at underholde dig på enhver rejse, uanset om den er kort eller lang.
Skift ubesværet fra musik på din bærbare enhed til opkald på din telefon, så du aldrig går glip af en samtale.
Få 25 timers afspilning med både Bluetooth og aktiv støjreduktion slået til, og op til 35 timers afspilning med kun aktiv støjreduktion slået til. Eller brug dem ubegrænset i passiv tilstand. En hurtig 10 minutters opladning giver 4 timers ekstra afspilning.
AKG Y600NC Wireless har alt det, du skal bruge for at få fuldt udbyttte af dine Samsung-enheder. De understøtter UHQ-codec til lyd i ekstrahøj kvalitet, og de kan nemt tilsluttes den virtuelle assistent ”Bixby” og MDE for problemfri forbindelse til Samsung-økosystemet.
De to mikrofoner til ekko- og støjreduktion sikrer perfekte håndfri telefonsamtaler. Den innovative roterende betjening giver nem kontrol med lydstyrken i trådløs tilstand. Det universelle kabel med 1-knaps-fjernbetjening og mikrofon giver komplet kontrol med både lyd og opkald, når du bruger kablet.
For at opnå endnu bedre kontrol over AKG-lyden kan du hente den gratis app til AKG-hovedtelefoner og opsætte din egen perfekte lyd.