UA Project Rock True Wireless – Engineered by JBL

Totalt trådløse sports-øretelefoner med JBL-teknologi og lyd, der maksimerer hver eneste workout

Sold from 2020 until now

Getting started with your UA Project Rock True Wireless – Engineered by JBL

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Transducere
JBL 5,8 mm dynamiske enheder og fire JBL-mikrofoner
Frekvensområde
20 Hz - 22 kHz
Følsomhed
95 dB ved 1 kHz/1 mW
Maks. SPL
113 dB
Mikrofonfølsomhed
-25 dBV ved 1 kHz/Pa
Impedans
14 ohm
Medfølger
opladningskabel, S, M, L ørepropper (M monteret) og S, M, L Freebit-ørespidser med vinger (M monteret)
Vægt
15 g
Enheds-følsomhed ved 1kHz/1mW (dB)
95
Dynamisk frekvensområde (Hz)
20Hz – 22kHz
Impedans (ohm)
14
Vægt (g)
15
Vægt (oz)
.53
Bluetooth-version
4.2
Bluetooth-profiler
A2DP v1.3, AVRCP v1.5, HFP v1.6
Bluetooth-frekvens
2.402GHz – 2.48GHz
Bluetooth sender-modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8-DPSK
Bluetooth sender-effekt
<9.5dBm
Ladetid (timer fra helt afladet)
2
Taletid (timer)
25
Maksimal spilletid (timer)
5
Charging cable
Ja
Lader lyd fra omgivelserne passere
Ja
Indbygget mikrofon
Ja
Håndfri opkald
Ja
JBL Charged Sound
Ja
Svedsikre
Ja
Multifunktionel TalkThru-knap
Ja
Ægte trådløse
Ja
Trådløse
Ja
UA STORM Proof
Ja
Vandtæt
Ja
Smart opladningsetui
Ja
Genopladeligt batteri
Ja
Bluetooth
Ja

Trådløs frihed - bygget til dagens strabadser

UA Project Rock True Wireless giver dig en helt ledningsfri oplevelse, som er bygget til at overleve dagens strabadser. Den vandtætte UA Storm-teknologi og de antibakterielle Sport Flex Fit-ørespidser er udviklet specielt til træning under alle forhold. Den JBL-forstærkede lyd er stærkt optimeret og fintunet med kraftfuld bas, som holder din motivation i top. Hør dine omgivelser ved hjælp af Bionic Hearing med TalkThru-teknologi til en hurtig snak i trænings-pausen. AmbientAware-teknologien giver dig ekstra sikkerhed, fordi du kan høre dine omgivelser. Med en samlet batterilevetid på 25 timer og et robust lade-etui i aluminium sprænger disse hovedtelefoner alle grænser.

Kompakte og ledningsfri - nul forstyrrelser
Den sved- og vandtætte IPX7-teknologi arbejder lige så hårdt som dig.
Med blot et enkelt tryk aktiveres Bionic Hearing, som lader dig lytte til omgivelserne ved hjælp af to forskellige lydteknologier: Med TalkThru dæmpes musikken, mens tale forstærkes, så du kan tage en hurtig snak i træningspausen. AmbientAware leverer en mere fordybende musikoplevelse, hvor du stadig kan høre dine omgivelser. Det giver ekstra sikkerhed, når du færdes uden døre.
Storslået lyd, optimeret til træning med en kraftfuld bas, som hjælper dig gennem dagens strabadser.
5 timers spilletid + 20 ekstra timer i det robuste aluminiums-etui, som giver dig opladning på farten.
Kompakte og ledningsfri, så du undgår forstyrrelser.
De brugervenlige ørespidser med vinger giver maksimal sikkerhed.
Det elegante skydedesign i aluminium er bygget til at holde og oplader dine øretelefoner hurtigt og sikkert.

FAQs & How-Tos

1 results
  • This headphone does not support aptX, aptX HD, aptX Low Latency audio codecs.