Y55

Højtydende DJ-hovedtelefoner med in-line mikrofon og fjernbetjening

Documents & Downloads

Specifications

System
Dynamic
Design
Closed-back headphones
Frequency range
16Hz to 24kHz
Sensitivity
115dB SPL/V
Input impedance
32 ohms
Maximum input power
100mW
Net weight (without cable)
450g
Main connection
Jack plug 3.5mm, hard gold-plated
Speaker Frequency Response
16 Hz-24 Khz
Speaker Sensitivity
115 dB SPL/V
Speaker Nominal Impedance
32 ohms
Speaker Weight (kg)
450 gm
Connections
Hard gold-plated 3.5mm jack

Rock the house with AKG

AKG's hovedtelefon AKG Y55 giver adgang til lyd i AKG-kvalitet og er konstrueret til at kunne modstod de barske krav, der kendetegner en aktiv livsstil, mens de leverer den funktionalitet, der lader dig fokusere på musikken alene. Ingen andre forstår vigtigheden af lydydelsen bedre end AKG. Vi introducerer AKG Y55, der leverer overlegen lydkvalitet i en lukket konstruktion, som udelukker omgivende støj, mens basgengivelsen forbedres, og frekvensområdet udvides. Kombinationen af forstærket støjblokering og tæt pasform ledsager yderligere forbedringer som indbygget universalfjernbetjening/-mikrofon, et aftageligt kabel af hensyn til forbedret frihed samt en stikadapter af hensyn til ekstrem alsidighed. Med roterende ørekopper, den solide konstruktion og de højkvalitative materialer opnår du holdbarhed og robusthed, der kan modstå kravene til en aktiv livsstil. Det sammenfoldelige 3D-design muliggør opbevaring i flad tilstand og sikker transport af din Y55, når forestillingen er forbi, mens de fire forskellige farver, du kan vælge imellem – i akrylfinish – vidner om din sans for stil. Y55 er konstrueret med DJ's i tankerne og giver de bedste lydværktøjer til musikelskeren bag pladespilleren. Y55 vil hurtigt vise sig at være uundværlig, og den passer perfekt til dine behov, mens du opnår uovertruffen lydkvalitet.

AKG's kvalitetslyd møder DJ-standarden for mobil funktionalitet og fleksibilitet med letvægtskomfort og forbedret brugerkontrol.
Hvad er det, der gør DJ-hovedtelefoner fremragende? Lytning. AKG-teknikerne lyttede til, hvad DJ's ønskede af deres hovedtelefoner – mobilitet, robusthed, komfort og selvfølgelig kvalitet – og gik så i gang med at skabe et produkt med alle disse egenskaber.
Ingen forstår sig på lydkvalitet og nøjagtig lydgengivelse som AKG, og jobbet kræver koncentreret lytning over et bredt frekvensområde med forstærket basydelse – dette er i fokus med Y55-designet.
Intet er mere frustrerende end en sammenfiltret hovedtelefonledning. Og derfor har AKG Y55-hovedtelefonerne et kabel, der kun er tilsluttet den ene ørekapsel. Det enkeltsidede kabel modvirker sammenfiltring, så du kan koncentrere dig om musikken.