K371

Over-ear, lukkede, sammenklappelige studiehovedtelefoner

Getting started with your K371

Specifications

Lydfrekvensbåndbredde (Hz)
5 - 40000
Kabel (r) længde (m)
1.2, 3 & 3
Enhedsstørrelse (mm)
50
Nominel impedans (Ω)
32
Følsomhed (dB SPL/V @ 1 kHz)
114
Audio frequency bandwidth
5 - 40000 Hz
255
8.9
Over-ear
Studio-monitoring
Hi-Fi-lytning
Mobile enheder
Trommer
Foldable
Lukket
Lukket, oval
Ja
Ægte OFC-svingspole
Ja
Aftageligt kabel
Ja
Over-ear
Ja
Foldable
Ja

AKG K371 Professional Studio hovedtelefonerne kombinerer avanceret ydeevne, udvidet frekvensrespons (5 Hz-40 kHz) med suveræn komfort i et lukket, over-ear, sammenklappeligt design, der er ideelt til monitoring i studiet og på farten. K371-hovedtelefonerne er konstrueret til at matche AKGs Reference Response-kurve, et akustisk mål baseret på banebrydende forskning, og sætter et nyt benchmark for nøjagtighed til krævende professionel brug. De titaniumbelagte 50 mm drivere, der er de største i deres klasse, leverer dyb bas, artikuleret mellemtone og ren diskant med detaljer og klarhed. En ergonomisk kontureret hovedbøjle og et let design giver langvarig komfort, mens den omhyggeligt bearbejdede glider og hængslet giver præcis pasform og gør hovedtelefonerne nemme at klappe sammen.

Overlegen isolation til monitoring i støjende omgivelser
Nøjagtigt frekvensrespons med ekstraordinær neutral kalibrering
Udvidet bas, afbalanceret mellemtone og udvidet diskant
Udskiftelige puder giver isolering og langvarig komfort
Kopperne kan klappes sammen til transport og kan drejes til enkeltøre-monitoring
Indgraverede kalibreringsmærker sikrer en perfekt, gentagelig pasform
Komfort under langvarige sessioner
Kan tilsluttes installeret og bærbart gear; adaptere inkluderet
Strenge stresstests sikrer pålidelighed ved krævende brug