K142HD

Kom med i klubben

Specifications

System
Dynamic
Design
Semi-open headphones
Frequency range
18Hz to 24kHz
Input impedance
55 Ohms
Max. input power
200mW
Net weight (without cable)
225g

Hårdføre nok til professionelle miljøer, og komfortable nok til timevis af kontinuerlig brug, fremviser K 142 HD ekstra store højtalere med Varimotion-membraner, der yder større følsomhed og dynamikområde. Formentlig hørte dine favoritmusikere selv deres mest berømte tracks, først på AKG. Nu er det din tur.

K142 HD-hovedtelefonerne har ekstra store højttalere med Varimotion-membraner for højere følsomhed og et bredere dynamikområde. Der er gode chancer for, at dine yndlingsmusikere hørte deres mest berømte numre for første gang i en AKG-hovedtelefon. Nu er det din tur.
Ekstra store højttalere med Varimotion-membraner giver højere følsomhed og et bredere dynamikområde. For at opnå den bedst mulige overførsel af deres store frekvensområde bruger K142 HD-hovedtelefonerne et enkeltsidet, 99 % oxygenfrit kabel. Det guldbelagte stik og de guldbelagte kontakter modstår korrosion og giver klarere lyd.
Til tidens HD-lydkilder er kun de bedste hovedtelefoner gode nok. K142 HD-hovedtelefonerne er klart bedre end andre over-ear hovedtelefoner og leverer det bedste inden for stor lyd og frekvensområde fra praktisk taget enhver bærbar enhed, herunder iPhone. De har et halvåbent design med avancerede enheder, der leverer et enestående frekvensområde, hvor lave frekvenser gengives hele vejen ned til 16 Hz, og høje frekvenser gengives med helt fantastisk klarhed ud over 24 kHz. De er også designet til høj effekt med minimal forvrængning, hvilket gør dem til den ultimative opgradering for audiofile på farten.
Den ultimative komfort inden for personlig lytning starter med AKG K142 over-ear HD-hovedtelefonerne. Den luksuriøse og selvjusterende hovedbøjle tilpasser sig dit hoved, mens det særlige kardanophæng holder hovedtelefonerne mod ørerne uden at klemme. Og hovedtelefonerne bruger naturligvis udskiftelige, fløjlsbløde ørepuder, hvilket gør dem til det perfekte valg til daglig brug og til lange lyttesessioner. De er robuste nok til professionelle miljøer og komfortable nok til mange timers uafbrudt brug. AKG K142 HD-hovedtelefonerne kan forbindes til praktisk taget enhver bærbar lydenhed, herunder en ældre iPhone.