K271 MKII

Professionelle studie-hovedtelefoner

Getting started with your K271 MKII

Specifications

Lydfrekvensbåndbredde (Hz)
16 - 28000
Kabel (r) længde (m)
3
Enhedsstørrelse (mm)
30
Maks. Input (mW)
200
Nominel impedans (Ω)
55
Følsomhed (dB SPL/V @ 1 kHz)
104
Audio frequency bandwidth
16 - 28000 Hz
Maximum input power
200 mW
240
8.47
Type
Stereostik - 3,5 mm (1/8 tommer) med 6,3 mm (1/4") adapter med skruetilslutning
Køn
han
Kontakter
3-pin
Interface-finish
Guld
Over-ear
Studio-mixing
Studio-monitoring
Live-optræden
Hi-Fi-lytning
Trommer
Not foldable
Lukket
Lukket
Ja
Aftageligt kabel
Ja
Over-ear
Ja
Udskiftelige ørepuder
Ja

Et universelt geni

De professionelle over-ear AKG K271 MKII-hovedtelefoner er designet til brug ved studie-mixing, studiemonitoring og live-koncerter. De er perfekte til vokalister og trommeslagere og er designet til at give den bedst mulige lydgengivelse. Det helt lukkede design giver høj støjisolering, lav signalbleeding i studiemikrofoner og maksimal isolering til brug ved live-mixing. Ud over den fantastiske lydkvalitet er AKG K271 MKII-hovedtelefonerne ekstremt holdbare og komfortable. De er designet til at kunne klare de mange timer i studiet, deres selvjusterende hovedbånd giver en god pasform, og deres over-ear-puder omslutter ørerne perfekt. Andre funktioner omfatter en auto mute-kontakt i hovedbåndet samt et professionelt mini-XLR-stik. AKG K271 MKII-hovedtelefonerne leveres også med et 3 m lige kabel og 5 m oprullet kabel, så du kan begynde at lytte til din musik, dit mix eller dit projekt med det samme. AKG K271 MKII er et kraftfuldt værktøj til mixing- og monitoringmiljøer, fra ydeevne og brugervenlighed til komfort og pålidelighed.

Maksimal komfort til lange studiesessioner
Høj lydisolering og bedst mulig lydgengivelse
Muter hovedtelefonerne, når du tager dem af
Giver optimal pasform
Optag uden uønsket spild