AVR 161

425-watt, 5.1-kanals AVR-enhed med netværk og med Bluetooth-tilslutningsmulighed

Getting started with your AVR 161

Getting started with your AVR 161

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Power requirement
220V – 240V AC/50Hz – 60Hz
Power consumption
<0.5W (standby); 450W maximum
Weight
4.6kg (10 lb)
Dimensions (H x W x D)
121mm x 440mm x 300mm

Denne 425-watt, højeffektive 5.1-kanals A/V-receiver giver dig flere muligheder for at få forbindelse til din yndlingsmusik og dine foretrukne film og serier. Der er talløse måder at få adgang til og gemme dine yndlingsmedier på – fra eksterne harddiske til smartphones. Men hvis du ikke kan oprette forbindelse til disse medier med din audio/video-receiver derhjemme, er den tæt på at være ubrugelig. Harman Kardon® AVR 161 giver dig en enkel metode til at oprette forbindelse til alt, hvad du elsker. Denne 425-watt, 5.1-kanals audio/video-receiver med netværk er fyldt med funktioner, der lader dig få adgang til dine medier. Den har fem 3D-ready HDMI®-indgange, herunder en, der er kompatibel med MHL, så du får rigeligt med muligheder for at få adgang til indhold på din HD-kabelboks, din Blu-ray™-afspiller, dine MHL-udstyrede bærbare enheder eller din Roku Streaming Stick™-dongle. Den har også DLNA® 1.5-netværk og HARMAN TrueStream Bluetooth®-teknologi, så du kan streame hi-fi-lyd fra dine mobile enheder. Med hensyn til lyd har AVR 161 vores eksklusive Natural Sound Processing (NSP), som skaber en kraftig og omsluttende lyd fra en hvilken som helst kilde – især med 2-kanals streamingindhold. Og for at få den allerbedste lyd i dine højtalere og dit lyttemiljø kalibrerer dens nye EZSet/EQ™ III-proces automatisk systemet. Og med HARMAN GreenEdge™-teknologi er AVR 161 også miljøvenlig.

Den højeffektive AVR 161-audio/video-receiver sender 85 watt pr. kanal ud for at drive et fuldt 5-kanals surroundsoundsystem med netværk. Den kan også oprette forbindelse til en aktiv subwoofer for at give forbedret lavfrekvent ydeevne for al din underholdning. Mens forstærkeren bevarer det velkendte Harman Kardon HCC (high-current capacity), ultrabred båndbredde-forstærkerdesign for at sikre den mest nøjagtige, dynamiske lyd med forbedret klarhed og realisme selv ved de højeste lytteniveauer, giver en digitalt baseret strømforsyning forstærkerne hele den effekt, de skal bruge – uden vægten fra traditionelle strømforsyningsdesign og deres tunge transformere. Slutresultatet er en fremragende AVR-enhed i en lille form, der er god for miljøet.
AVR 161 kan streame lyd fra praktisk taget alle bærbare enheder.Du kan tilslutte og oplade Apple-enheder som f.eks. en iPad, iPhone eller iPodtouch direkte til USB-stikket på frontpanelet og afspille uden behov for enekstern adapter. Med andre tabletter, smartphones og bærbare computere kan dubenytte AVR 161-enhedens integrerede HARMAN TrueStream Bluetooth-teknologi.AVR-enheden er også DLNA 1.5-kompatibel, hvilket giver dig flere muligheder forat levere indhold over dit hjemmenetværk.
HARMAN TrueStream-certificeringen garanterer den bedst muligelytteoplevelse, når du streamer lyd trådløst via Bluetooth-teknologi. HARMANTrueStream-teknikken bruger altid den nyeste og mest avancerede trådløseteknologi for at sikre den højeste lydkvalitet, uanset hvilken applikationeller kildeenhed du bruger.
AVR 161 harvTuner-internetradio, så du har forbindelse til en hel verden af onlinelydunderholdning. Så snart den er pakket ud, kan du streame”over-the-air”-radiostationer fra hele verden samt streame fra en lang rækkeradiostationer, der kun findes på internettet.
Fem HDMI-indgange med 3D og 30/36-bit Deep Color leverer digitalHD-video i opløsninger op til 1080p med lyd i fremragende gengivelseskvalitetgennem et enkelt kabel. Der er intet kvalitetstab for billeder eller lyd pga.konvertering, men bare den Hollywood-spænding som skaberne ville have dig tilat opleve.
AVR 161 giver dig mange muligheder for lydafspilning medUSB-porten på frontpanelet. Tilslut blot en iPhone, iPad, iPod eller etUSB-stik, og afspil dine gemte numre via dit hjemmeunderholdningssystem.

FAQs & How-Tos

13 results