AVR 171

700-watt, 7.2-kanals AVR-enhed med netværk og med AirPlay og Bluetooth-tilslutningsmulighed

Getting started with your AVR 171

Getting started with your AVR 171

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Højeffektiv audio/video-receiver, som kan prale af mange forskellige trådløse tilslutningsmuligheder, seks HDMI-indgange og 700 watt smuk lyd. Styrke, ydeevne og flere tilslutningsmuligheder, end du nogensinde får brug for: Vi præsenterer Harman Kardon® AVR 171 med netværk, som er svaret på enhver underholdningsentusiasts ønske om ydeevne og alsidighed. Den har styrke: op til 700 watt (100 watt pr. kanal). Dens 7.2-kanals A/V-receiver er udstyret med HARMAN TrueStream Bluetooth®-tilslutningsmulighed, Apple AirPlay, vTuner™-internetradio og DLNA® 1.5-teknologi, så du har mange forskellige muligheder for at streame lyd. Og med seks 3D-ready HDMI®-indgange, herunder en der er udstyret med MHL til tilslutning af mobile enheder, og to HDMI-udgange har du rigeligt med muligheder for at tilslutte alt, hvad du elsker – film, HDTV, sportsudsendelser, MHL-udstyrede enheder og Roku Streaming Stick™-donglen. Mens AVR 171-enhedens tilslutningsmuligheder alene gør den attraktiv, vækker lyden virkelig genklang. Det er den første Harman Kardon AVR-enhed, der har vores eksklusive Natural Sound Processing (NSP), som skaber en kraftig og omsluttende surroundsoundlyd fra en hvilken som helst kilde – især med 2-kanals streamingindhold. Og dens EzSet/EQ™ III-system kalibrerer automatisk AVR-enheden til dine højttalere og dit lyttemiljø. AVR 171 er også let, takket være HARMAN GreenEdge™-certificeringen – og leverer al den styrke, du skal bruge, med lav miljøpåvirkning. For dem, der vil have det hele, kan AVR 171 ikke overgås.

Den højeffektiveAVR 171-audio/video-receiver sender 100 watt pr.kanal ud for at drive et fuldt7-kanals surroundsoundsystem. Den kan ogsåoprette forbindelse til to aktivesubwoofere for at give forbedret lavfrekventydeevne for al din underholdning.Mens forstærkeren bevarer det velkendte HarmanKardon HCC-design (high-currentcapacity) med ultrabred båndbredde for at sikreden mest nøjagtige, dynamiskelyd med forbedret klarhed og realisme – selv vedde højeste lytteniveauer –giver en digitalt baseret strømforsyning forstærkernehele den styrke, de skalbruge – uden vægten fra traditionellestrømforsyningsdesign og deres tungetransformere. Slutresultatet er enfremragende AVR-enhed i en lille formfaktor,der er god for miljøet.
AVR 171 kanstreame lyd fra praktisk taget alle bærbare enheder.Med Apple-enheder, somf.eks. computere og iPad, iPhone og iPod touch, kan dustreame ved hjælp afreceiverens indbyggede AirPlay-teknologi. (AirPlay-, vTuner-ogDLNA-tilslutninger kræver en ledningstilslutning til et bredbåndsnetværk).Medandre tabletter, smartphones og bærbare computere kan du benytteAVR171-enhedens integrerede HARMAN TrueStream Bluetooth-teknologi.PåAVR-enhedens frontpanel findes en USB-port, så du kan tilslutte enhederdirekteuden en ekstern adapter eller en trådløs forbindelse. AVR-enheden erogså DLNA1.5-kompatibel, hvilket giver dig flere muligheder for at levereindhold overdit hjemmenetværk.
HARMAN TrueStream-garantien sikrer den bedstmuligelytteoplevelse, når du streamer lyd trådløst via Bluetooth-teknologi.HARMANTrueStream-teknikken vælger den nyeste og mest avancerede trådløseteknologi forat sikre den højeste lydkvalitet, uanset hvilken applikationeller kildeenhed dubruger.
SeksHDMI-indgange med 3D og 30/36-bit Deep Color leverer digitalHD-video iopløsninger op til 1080p med lyd i fremragende gengivelseskvalitetgennem etenkelt kabel. Der er intet kvalitetstab for billeder eller lydpga.konvertering, men bare den Hollywood-spænding som skaberne ville have digtilat opleve. Og med AVR-enhedens MHL (Mobile High-Definition Link) kan dulevereHD-lyd-/billedindhold fra dit kamera, din telefon, tablet eller RokuStreamingStick-dongle direkte til dit HDTV via AVR 171-enhedensMHL-tilslutning.
Er dit lytterumså stort, at du har brug for to subwoofere til atlevere den bas, du ønsker?Det er ikke noget problem med AVR 171 – takket væreto subwoofer-udgange, somgiver dit system et stort boost i lavfrekvent klarhedog realisme, når der erbrug for det.
Kontroller lydeni separate rum med en enkelt receiver. Takketvære AVR 171-enhedensforstærkere, der kan tildeles, kan du have lyd i et andetrum uden at tilføjeekstra komponenter. Det betyder, at du kan se sport i étrum, mens du afspillerblid klassisk musik i et andet.

FAQs & How-Tos

15 results