AVR 171S

Netværksparat lyd-/videoreceiver med 700 watt, 7.2 kanaler, AirPlay og Bluetooth

Getting started with your AVR 171S

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Power Requirement
220V - 240V AC, 50Hz/60Hz
Dimensions (H x W x D – Metric/English)
133mm x 440mm x 300mm (4-3/4” x 17-5/16” x 11-13/16”)
Weight (Metric/English)
5.1 kg (11 lb)
Stereo Power
100 watts per channel, two channels driven @ 6/8 ohms, 20Hz – 20kHz,
Multichannel Power (one channel driven)
100 watts per channel, two channels driven @ 6/8 ohms, 20Hz – 20kHz,
High Instantaneous Current Capability
42 Amps
Signal-to-noise Ratio (IHF-A)
100 dB
Slew Rate
40V/sec
Input Sensitivity/Impedance
250mV/27k ohms
Television Format
PAL
Input Level/Impedance
1Vp-p/75 ohms
Output Level/Impedance
1Vp-p/75 ohms
Video Frequency Response (Component Video)
10Hz – 8MHz (–3dB)
HDMI Version
2.0 + 3D ready

Højtydende lyd-/videoreceiver med et væld af trådløse forbindelsesmuligheder, seks HDMI-indgange og 700 watt vellyd. Effekt, ydeevne og flere tilslutningsmuligheder, end nu nogensinde kommer til at bruge. Den netværksparate Harman Kardon®AVR 171S er svaret på kræsne entusiasters krav om ydeevne og alsidighed. Her er masser af muskelkraft: op til 700 watt (100 watt pr. kanal). A/V-receiveren med 7.2 kanaler er udstyret med HARMAN TrueStream Bluetooth®, Apple AirPlay, vTuner™-internetradio og Spotify Connect, så du kan afspille lyd på et væld af måder. Med seks 3D-forberedte HDMI® 2.0-indgange (herunder én med MHL til mobile enheder) og to HDMI-udgange har du en overflod af tilslutningsmuligheder til alt det, du elsker: film, HDTV, sport, MHL-udstyrede enheder og Roku Streaming Stick™. Men AVR 171 har ikke bare gode forbindelser. Det allerbedste er lyden. Dette er Harman Kardons første receiver med den eksklusive Natural Sound Processing (NSP), som skaber fyldig og omsluttende surroundlyd fra enhver kilde, ikke mindst når du afspiller i stereo via nettet. EzSet/EQ™ III-systemet kalibrerer receiveren til dine højttalere og dit lyttemiljø. AVR 171S er også let, takket være HARMAN GreenEdge™-certificeringen, så den leverer alle de kræfter, du skal bruge, mens den skåner miljøet. Hvis du bare vil have det hele, behøver du ikke lede længere.

Den højtydende AVR 171S lyd-/videoreceiver leverer 100 watt pr. kanal i et komplet syv-kanals surround-anlæg. Den kan kobles til to aktive subwoofere, så du får bedre bas ud af al din underholdning. Forstærkeren bevarer den populære Harman Kardon HCC-konstruktion (high-current-capacity) med ultrabred båndbredde, som giver maksimal præcision, dynamik, klarhed og realisme, selv ved høje lydstyrker. Samtidig leverer den digitale strømforsyning ale de muskler, forstærkeren skal bruge - uden vægten fra en traditionel strømforsyning med tunge transformere. Resultatet er en receiver, der lyder fantastisk - i et kompakt og miljøvenligt design.
AVR 171S kan afspille lyd fra stort set enhver bærbar enhed. Med Apple-enheder som Mac, iPad, iPhone og iPod touch kan du bruge den indbyggede AirPlay-teknologi. (Forbindelse med AirPlay, vTuner og Spotify Connect kræver en kablet tilslutning til et bredbåndsnetværk.) Øvrige tablets, smartphones og bærbare pc'er kan udnytte AVR 171S' integrerede HARMAN TrueStream Bluetooth-teknologi. Receiveren har en USB-port på fronten, så du kan tilslutte enheder direkte uden brug af adapter eller trådløse forbindelser. Den har også Spotify Connect, så du kan afspille musik direkte fra din Spotify-betalingskonto med din telefon, tablet eller computer på det samme netværk.
HARMAN TrueStream garanterer den bedst mulige lytteoplevelse, når du afspiller trådløst via Bluetooth. Teknologien anvender den nyeste og mest avancerede trådløse løsning, så du får lyd i den bedst mulige kvalitet fra enhver app eller afspiller.
Seks HDMI-indgange med 3D og 30/36 bit Deep Color leverer digital video i op til 1080p opløsning med hi-fi-lyd - gennem et enkelt kabel. Få glæde af tabsfri video- og lydkvalitet uden formatkonvertering – og nyd den rendyrkede Hollywood-spænding, sådan som filmskaberne havde det i tankerne. Med receiverens MHL-tilslutning (Mobile High-Definition Link) kan du desuden afspille lyd og video i høj kvalitet fra dit kamera, telefon, tablet eller Roku Streaming Stick - direkte til dit HDTV.
Er dit lyttelokale så stort, at du har behov for to subwoofere for at levere den ønskede bas? Det er ikke noget problem med AVR 171S: Takket være den dobbelte udgang leverer dit system et klart, troværdigt og kraftigt boost i de lave frekvenser, når der er behov for det.
Kontroller lyden i flere forskellige lokaler med en enkelt receiver. Takket være AVR 171S' tilknytbare forstærkere kan du afspille lyd i et andet rum uden at tilføje flere komponenter. Det betyder, at du kan se sport i ét rum og spille klassisk musik i et andet.

FAQs & How-Tos

29 results