Harman Kardon Surround

Trådløst hjemmebiografsystem

Getting started with your Harman Kardon Surround

Strømforsyning
100-240V~50/60Hz
Samlet udgangseffekt
370W RMS
Frekvensområde
20 Hz-20 kHz
Centerhøjttaler udgangseffekt
50W RMS
Centerhøjttaler enheder
1,25” (diskant) + (bas)
Satellithøjttalers udgangseffekt
4 x 50W RMS
Satellithøjttalers enheder
4 x 1,25” (diskant) + 2 x 3” (bas)
Subwoofers udgangseffekt
120W RMS
Subwooferens enheds-størrelse
7”
Batterier til fjernbetjening
2 x AAAR03-1,5V
Temperatur og fugtighed i brug
0°C - 45°C
Bluetooth®-version
4.2
Bluetooth®-senderfrekvensområde
2402 – 2480MHz
Bluetooth®-sendeeffekt
< 10dBm
Bluetooth®-sendermodulation
GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK
Wi-Fi-netværkskompatibilitet
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac (2,4G/5G)
Frekvensområde for 2,4G Wi-Fi-sender
2412 – 2472MHz (2,4 GHz ISM-bånd, USA 11 kanaler, Europa og andre steder 13 kanaler)
2,4G wi-fi-sendeeffekt
< 20dBm
2,4G Wi-Fi-modulation
DBPSK, DQPSK, CCK, PSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G wi-fi-sendeeffekt
< 23dBm
5G Wi-Fi-modulation
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
Frekvensområde for 5G Wi-Fi-sender
5,150 - 5,350 GHz, 5,470 - 5,725 GHz, 5,725 - 5,825 GHz
5G WiSA-sendeeffekt
< 14dBm
5G WISA modulation
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM
5G WISA-sender-frekvensområde
5,15 - 5,35GHz, 5,470 - 5,725GHz, 5,725 - 5,825GHz
Strømforbrug i dvaletilstand
<2,0 watt
Centerhøjttaler / Satellithøjttaler / Subwoofer

Luksus med imponerende lyd. Skønheden ved en enkel opsætning.

Oplev den særlige luksus ved imponerende lyd, Chromecast built-in og enkel opsætning med Harman Kardons trådløse surround sound hjemmebio-system. Du kan hurtigt fordybe dig i dine yndlingsfilm og tv-udsendelser takket være de 5 trådløse højttalere og den trådløse subwoofer. Alle er konfigureret på forhånd, så der ikke kræves nogen kompliceret opsætning. Det eneste, du skal gøre, er at koble højttalerne til strømmen og placere dem på den ønskede position. Harman Kardon Surround understøtter Bluetooth og har 4 HDMI-indgange og 1 HDMI-udgang med ARC. Det vil forvandle dit hjem med lyd i biografkvalitet. Du kan trådløst afspille dine yndlingssange med Bluetooth eller Google Chromecast built-in, som giver adgang til populære musikstreamingtjenester.

Få den fulde surround-oplevelse uden besværet med lange kabler eller rodede ledninger. Tilslut blot hver højttaler til en stikkontakt, og hør de spændende lyddetaljer i dine foretrukne tv-udsendelser, musik, spil og film.
Alle højttalerne er konfigurerede på forhånd, så opsætningen er ukompliceret. På den måde kan du hurtigt fordybe dig i den fremragende surround-lyd.
​Brug dit Surround-system som det centrale midtpunkt for alle dine 4K-enheder takket være HDMI-forbindelser med HDCP 2.2. HDMI ARC forenkler din opsætning med et enkelt kabel til TV’et.
Afspil nemt og bekvemt din yndlingsmusik i HD-lyd fra mere end 200 onlinetjenester via wi-fi uden afbrydelser.
Afspil musik trådløst fra din smartphone eller tablet.

FAQs & How-Tos

3 results