BTA 10

Ekstern Bluetooth-adapter

Getting started with your BTA 10

Specifications

Power consumption
5V/0.4A
Audio output level
1V RMS
Audio output S/N
85dB
Number of devices in pairing memory
8
Nominal reception distance
33' (10m)
Number of devices in pairing memory
8
Audio output S/N:
85dB
Audio output level:
1V RMS
Power consumption:
5V/0.4A
Bluetooth profile:
Bluetooth 2.1+ EDR with A2DP
Audio output frequency response:
3dB @ 20Hz – 20kHz
Nominal reception distance
33' (10m)
Height (mm)
50
Width (mm)
50
Weight (g)
35
Weight (lb)
0.07 lb without cable, power adapter, plugs
Depth (mm)
16
Width (in)
2
Height (in)
2
Depth (in)
5/8

Wirelessly stream audio to any entertainment system.

Stream lyd trådløst til et hvilket som helst underholdningssystem.<CRLF>Nogle gange vil du have din yndlingsmusik til at fylde rummet – ikke kun dine hovedtelefoner. Og hvis dit hjemmeunderholdningssystem allerede har Bluetooth®-kapacitet, kan du trådløst streame lyd fra en bærbar enhed &amp;#40;f.eks. din smartphone eller tablet&amp;#41;. Men hvad nu hvis dit system ikke er udstyret med Bluetooth-teknologi? Ikke noget problem. Den eksterne Harman Kardon® BTA 10 Bluetooth-adapter tilsluttes direkte til dit underholdningssystem og giver dig mulighed for at streame lyd trådløst til systemet fra enhver bærbar enhed, der understøtter Bluetooth.<CRLF>BTA 10’s HARMAN TrueStream™-teknologi betyder, at den trådløse lydforbindelse til dit underholdningssystem bliver af den højest mulige kvalitet – uanset hvilken kildeenhed der leverer lyden. For nemheds skyld har BTA 10 en LED-indikatorlampe, som blinker, når det søger efter din Bluetooth-udstyrede enhed, og lyser konstant, når parringen er gennemført. BTA 10 leveres oven i købet med kabler, så du kan tilslutte den til dit underholdningssystem. Fra hjemmesystemer til bærbare højttalere til højttalerdocks – BTA 10 Bluetooth-adapteren tilfører trådløs streamingkapacitet til ethvert lydsystem med en 3,5 mm stereo aux-indgang eller stereo RCA-indgange.

Uanset om du underholder vennerne, eller du bare vil give dine hovedtelefoner en pause, så giver den eksterne BTA 10 Bluetooth-adapter dig mulighed for at nyde musikken på din smartphone eller tablet via dit hjemmelydsystem. Bare tilslut adapteren til dit system, og par den med din Bluetooth-enhed.
Der er forskellige niveauer af Bluetooth-forbindelse. Det er ingen overraskelse, at Harman Kardons teknikere bruger det bedste. HARMAN TrueStream-teknologi i BTA 10 sikrer en forbindelse af højeste kvalitet – uanset programmet eller kildeenheden – og den bedst mulige lytteoplevelse, når du streamer lyd trådløst.
BTA 10 måler 50 x 50 millimeter og er så lille, at den passer ind stort set overalt uden at tiltrække sig opmærksomheden. Den løser bare opgaven – på fremragende vis.
BTA 10-adapteren har en lille LED-indikatorlampe, som blinker, når den søger efter din Bluetooth-udstyrede enhed. Lampen forbliver tændt, så du ved, at den er parret med din smartphone eller tablet.