AVR 151S

375 watt netværksparat lyd-/videoreceiver med 5.1 kanaler

Getting started with your AVR 151S

Specifications

Power Requirement
220V - 240V AC, 50Hz/60Hz
Dimensions (H x W x D – Metric/English)
121mm x 440mm x 300mm (4-3/4” x 17-5/16” x 11-13/16”)
Weight (Metric/English)
4.6kg (10 lb)
Stereo Power
75W per channel, two channels driven @ 6/8 ohms, 1kHz
Multichannel Power(all channels driven)
75W per channel, two channels driven @ 6/8 ohms, 1kHz
High Instantaneous Current Capability
25 Amps
Signal-to-noise Ratio (IHF-A)
75 dB
Slew Rate
40V/sec
Television Format
PAL
Input Level/Impedance
1Vp-p/75 ohms
Output Level/Impedance
1Vp-p/75 ohms
Video Frequency Response (Composite/S-Video)
10Hz – 8MHz (–3dB)
HDMI Version
2.0 + 3D ready

Denne højtydende A/V-receiver med 375 watt og 5.1 kanaler får musik, film og tv-programmer til at lyde bedre end nogensinde. Uanset om du bruger din Blu-ray™-afspiller, HD-kabel-boks eller spillekonsol, forventer du lyd og billede i optimal kvalitet - med et minimum af besvær. Harman Kardon®AVR 151S er en netværksparat lyd-/videoreceiver med 5.1 kanaler samt fire 3D-forberedte HDMI®-indgange. Tilslutningen klares én gang for alle – og så er du klar. Med indbygget Spotify Connect kan du afspile musik direkte fra din Spotify-betalingskonto via din telefon, tablet eller computer på samme netværk, og den indbyggede vTuner™-internetradio åbner en helt ny verden af underholdning på nettet. Den alsidige og muskuløse AVR 151S leverer op til 375 watt kraftfuld lyd med al den klarhed, du forventer fra Harman Kardon. Samtidig er receiveren usædvanlig let takket være HARMAN GreenEdge™-certificeringen. Glæd dig til masser af kræfter – nu i en miljøvenlig form. Hvis du ønsker endnu mere kontrol, kan du hente Harman Kardons Remote-app. Så får du friheden til at styre hele din hjemmebiograf fra din mobil eller tablet. Den slanke, lette og kraftfulde Harman Kardon AVR 151S rammer den optimale balance mellem alsidig funktionalitet og smuk lyd.

Den højtlydende AVR 151S lyd/video-receiver leverer 75 watt pr. kanal, så du får komplet surroundlyd i 5.1-kanaler. Den kan kobles til aktive subwoofere, så du får bedre bas i musik, film, HDTV-programmer, sport og videospil. Forstærkeren bevarer den populære Harman Kardon HCC-konstruktion (high-current-capacity) med ultrabred båndvidde, som giver maksimal præcision, dynamik, klarhed og realisme, selv ved høje lydstyrker. Samtidig leverer den digitale strømforsyning alle de muskler, forstærkeren skal bruge - uden vægten fra en traditionel strømforsyning med tunge transformere. Resultatet er et højtydende produkt i et kompakt og miljøvenligt design.
AVR 151S kan kobles direkte til kompatible Apple-enheder såsom iPad, iPhone og iPod touch via USB-stikket på fronten. På den måde kan du afspille indholdet uden behov for en ekstern adapter. AVR 151S har også Spotify Connect, så du kan afspille musik direkte fra din Spotify-betalingskonto med din telefon, tablet eller computer.
AVR 151S er udstyret med vTuner-internetradio, der forbinder dig til en hel verden af lydunderholdning på nettet. Så snart du har taget enheden ud af kassen, kan du lytte til radiostationer fra hele verden - herunder et kæmpe udvalg af internetbaserede stationer.
Fire HDMI-indgange med 3D og 30/36 bit Deep Color leverer digital video i op til 1080p opløsning med hi-fi-lyd - gennem et enkelt kabel. Få glæde af tabsfri video- og lydkvalitet uden formatkonvertering – og nyd den rendyrkede Hollywood-spænding på den måde, filmskaberne havde det i tankerne.
AVR 151S giver dig flere muligheder for lydafspilning takket være USB-porten på frontpanelet. Tilslut ganske enkelt en iPhone, iPad, iPod eller en USB-nøgle for at afspille dine yndlingsnumre på dit hjemmeunderholdnings-system.
AVR 151S leverer HD-lyd, som matcher den digitale videokvalitet, der kendetegner Blu-ray Disc™-formatet. Du får det fulde udbytte af filmlydspor optaget med Dolby TrueHD- og DTS-HD Master kodning. Det giver en optimal lydoplevelse - hver gang.

FAQs & How-Tos

22 results