AVR 161S

425 watt netværksparat lyd-/videoreceiver med 5.1 kanaler og Bluetooth-forbindelse

Getting started with your AVR 161S

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Power Requirement
220V - 240V AC, 50Hz/60Hz
Dimensions (H x W x D – Metric/English)
121mm x 440mm x 300mm (4-3/4” x 17-5/16” x 11-13/16”)
Weight (Metric/English)
4.6kg (10 lb)
Stereo Power
85W per channel, two channels driven @ 6/8 ohms, 20Hz – 20kHz,
Multichannel Power (one channel driven)
85W per channel, two channels driven @ 6/8 ohms, 20Hz – 20kHz,
High Instantaneous Current Capability
29 Amps
Signal-to-noise Ratio (IHF-A)
100 dB
Slew Rate
40V/sec
Input Sensitivity/Impedance
250mV/27k ohms
Television Format
PAL
Input Level/Impedance
1Vp-p/75 ohms
Output Level/Impedance
1Vp-p/75 ohms
Video Frequency Response (Component Video)
10Hz – 8MHz (–3dB)
10Hz – 8MHz (–3dB)
2.0 + 3D ready

Denne højtydende A/V-receiver med 425 watt og 5.1 kanaler åbner nye forbindelser til dine foretrukne film, tv-programmer og musik. Nutidens underholdning lagres og leveres på vidt forskellige måder – fra eksterne harddiske til kabelbokse og smartphones. Hvis din receiver ikke understøtter disse medier, er den mere eller mindre ubrugelig. Med Harman Kardon®AVR 161S får du let forbindelse til alt det, du elsker. Denne netværksparate 425 watt A/V-receiver med 5.1 kanaler er spækket med adgangsmuligheder til dine medier. Den har fem 3D-kompatible HDMI® 2.0-indgange, herunder én med MHL. Så du har rig mulighed for at nyde indholdet fra din HD-kabelboks, Blu-ray™-afspiller eller dine MHL-kompatible bærbare enheder. Med Spotify Connect og HARMAN TrueStream Bluetooth®-teknologi kan du trådløst afspille hi-fi-lyd fra dine mobile enheder. AVR 161S indeholder den eksklusive Natural Sound Processing (NSP), som skaber fyldig og omsluttende surroundlyd fra enhver kilde, ikke mindst når du afspiller i stereo via nettet. Du får den bedst tænkelige lyd ud af dine højttalere og dit lyttemiljø med den nye EZSet/EQ™ III-proces, der automatisk kalibrerer systemet. Takket være HARMAN GreenEdge™-teknologien er AVR 161S endda miljøvenlig.

Den højtydende AVR 161S lyd-/videoreceiver leverer 85 watt pr. kanal i et komplet fem-kanals surround-anlæg med netværksforbindelser. Den kan kobles til en aktiv subwoofer, så du får bedre bas ud af al din underholdning. Forstærkeren bevarer den populære Harman Kardon HCC-konstruktion (high-current-capacity) med ultrabred båndbredde, som giver maksimal præcision, dynamik, klarhed og realisme, selv ved høje lydstyrker. Samtidig leverer den digitale strømforsyning alle de muskler, forstærkeren skal bruge - uden vægten fra en traditionel strømforsyning med tunge transformere. Resultatet er en receiver, der lyder fantastisk - i et kompakt og miljøvenligt design.
AVR 161S kan afspille lyd fra stort set enhver bærbar enhed. Du kan slutte Apple-enheder som iPad, iPhone eller iPod touch direkte til USB-stikket på fronten og afspille herfra uden brug af ekstern adapter. Andre tablets, smartphones og bærbare pc'er kan udnytte AVR 161S's integrerede HARMAN TrueStream Bluetooth-teknologi.
HARMAN TrueStream garanterer den bedst mulige lytteoplevelse, når du afspiller trådløst via Bluetooth. Teknologien anvender den nyeste og mest avancerede trådløse løsning, så du får lyd i den bedst mulige kvalitet fra enhver app eller afspiller.
AVR 161S er udstyret med vTuner-internetradio, der forbinder dig til en hel verden af lydunderholdning på nettet. Så snart du har taget enheden ud af kassen, kan du lytte til radiostationer fra hele verden - herunder et kæmpe udvalg af internetbaserede stationer. AVR 161S har også Spotify Connect, så du kan afspille musik direkte fra din Spotify-betalingskonto med din telefon, tablet eller computer.
Fem HDMI-indgange med 3D og 30/36 bit Deep Color leverer digital video i op til 1080p opløsning med hi-fi-lyd - gennem et enkelt kabel. Få glæde af tabsfri video- og lydkvalitet uden formatkonvertering – og nyd den rendyrkede Hollywood-spænding, sådan som filmskaberne havde det i tankerne.
AVR 161S giver dig flere muligheder for lydafspilning takket være USB-porten på frontpanelet. Tilslut ganske enkelt en iPhone, iPad, iPod eller en USB-nøgle for at afspille dine yndlingsnumre på dit hjemmeunderholdnings-system.

FAQs & How-Tos

24 results