AKG Podcaster Essentials

Værktøjskasse til lydproduktion: AKG Lyra USB-mikrofon og AKG K371-hovedtelefoner

Getting started with your AKG Podcaster Essentials

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Mikrofonoverførselsprotokol
USB 2.0
Mikrofontransducer
4 proprietære, permanent polariserede bagplade-kondensatorkapsler
Mikrofon-optageindstillinger
Vælg mellem
Mikrofon-frekvensområde
20 Hz - 20 kHz
Mikrofon-bitdybde/samplingrate
24-bit/192 kHz
Mikrofons maksimale SPL
129 dB SPL (0.5 % THD)
Mikrofon-strømkrav/forbrug
5 V USB / 75 mA
Mikrofonens hovedtelefonudgangs-impedans
16 ohm
Mikrofonens hovedtelefonudgangs-effekt (RMS)
43 mW
Mikrofon-hovedtelefonudgang THD
<0,009 %
Mikrofon hovedtelefonudgangs-frekvensområde
20 Hz - 22 kHz
Mikrofon-hovedtelefonudgangs signal-/støjforhold
98 dB
K371 hovedtelefontype
Lukket
K371 hovedtelefon-enhedsstørrelse
50 mm
K371 hovedtelefon-svingspole
Ægte OFC-svingspole
K371 hovedtelefon-frekvensområde
5 Hz - 40 kHz
K371 hovedtelefonfølsomhed (SPL)
114 dB SPL/V ved 1 kHz
K371 hovedtelefonimpedans
32 ohm
K371 hovedtelefon, vægt
255 gram
Længde
267 mm
Bredde
230 mm
Højde
260 mm
Nettovægt
2,35 kg

Lyd professionel på podcasts og YouTube

AKG Podcaster Essentials indeholder alt, du behøver for at få professionel lydkvalitet i dine podcasts og videoer - inkl. en AKG Lyra Ultra-HD multimode-mikrofon, AKG K371 professionelle lukkede hovedtelefoner, Ableton Live 10 Lite software til lydproduktion, et gratis begynderkursus i indspilning på Berklee Online samt et komplet sæt tilbehør, herunder kabler og dobbelt hovedtelefonadapter. Du bliver klar til optagelse på få minutter med værktøjer, der er optimeret til at indspille lyd i høj kvalitet, uanset om du er i studiet eller ude i marken.

Indeholder AKG Lyra USB-mikrofon, AKG K371-hovedtelefoner, Ableton® Live 10-lydproduktionssoftware, gratis Berklee Online-begynderindspilningskursus og alle forbindelseskabler
Lyra opfanger op til 24-bit/192 kHz højopløst lyd, og K371-hovedtelefonerne – med titaniumbelagte enheder på 50 mm – leverer et bredt frekvensområde, så du hører hver eneste detalje
Lyra har fire valgbare optageindstillinger: front, front og bag, smal stereo og bred stereo. Derfor kan den optage lyd under en række forskellige forhold
K371-hovedtelefonerne leverer optimal komfort og isolation takket være det lukkede, over-ear-design med ovale ørepuder
Fyr op under din kreativitet med denne hurtige, fleksible light-udgave af Ableton’s Live 10 lydproduktions-software til Mac/PC. Dette strømlinede program giver dig alt, du behøver for hurtigt og nemt at producere professionelle podcasts med solide og intuitive funktioner, så du kan redigere klip sammen, tilføje lydeffekter, forme lyden af din stemme og endda skabe din egen baggrundsmusik med forudindspillede loops.
Dette kursus i fire dele giver en bred indføring i lydproduktion fra mikrofoner til multitracking. Du kommer til at lære om optageudstyr og teknikker, arbejde med digital lyd, kritisk lytning, finpudsning af dine mix og meget mere.