Esquire Mini

Trådløs, bærbar højttaler med håndfri telefoni

Getting started with your Esquire Mini

Bluetooth
Rated Power
2 x 4W
Battery Type
Lithium polymer (3.7V, 2000mAh)
Micro USB Rating
5V, 1.0A
USB Rating
5V, 1.0A
Battery Charge Time
3 to 5 hours
Music Play Time
Up to 8 hours (varies by volume level and audio content)
Frequency Response
180Hz - 20kHz
Signal-to-Noise Ratio
80dB
Width
5-1/2" (140mm)
Depth
15/16" (24mm)
Height
3" (75.4mm)
Weight
238g
Bluetooth Transmitter Frequency Range
2.402GHz - 2.480GHz
Bluetooth Transmitter Power
0 - 4dBm
Bluetooth Transmitter Modulation
GFSK, 8DPSK, _/4DQPSK
Transducers
2 x 27mm

Elegance, sophistication and extreme portability to fit your style.

Elegance, raffinement og ekstrem mobilitet, dermatcher din stil. Harman Kardon Esquire Mini er en dristig og topmoderne løsning, der overgår behovene hos professionelle på farten. Her er arbejdet intenst med hver detalje. Resultatet er et sortiment af førsteklasses materialer, mesterligt håndværk og en smart, urban stil med et unikt og helstøbt design. Selv om højttaleren er totalt bærbar og trådløs, leverer den klassens bedste lydkvalitet fra sine dobbelte, højtydende enheder med forbedret basport. Esquire Mini er også Bluetooth®-aktiveret til fuld stereo-streaming med dine favoritenheder. I tilgift kan højttaleren bruges til håndfri telefoni, hvor den dobbelte mikrofon med indbygget ekko- og støj-eliminering sikrer en enestående lyd. Som ekstra bonus kan den fylde strøm på mobiltelefoner og andre enheder via USB. Det genopladelige 8-timersLi-ion batteri sætter dig fri, mens den stilfulde og opsigtsvækkende form udgør den perfekte rejsemakker til både arbejde og fritid. Opgrader din stil og din musik med et strejf af sofistikeret skønhed: Harman Kardon Esquire Mini.

Ægte læder og børstet aluminium forenes til et mesterværk af styrke og bærbar kvalitetslyd af højeste klasse. Et mobilt produkt med fine forbindelser, der taler for sig selv - helt bogstaveligt.
Harman KardonsEsquire Mini er både slank og robust - skabt til at blive bragt med overalt - også til steder, du aldrig har været før. Den slanke og helstøbte form med førsteklasses materialer som læder og aluminium betyder, at du altid vil være i eksklusivt selskab.
Her får du klassens bedste lydkvalitet. Esquire Mini spiller på et niveau, man ikke forventer fra sådan en kompakt og praktisk størrelse - før man hører det. Stor, stor lyd fra en lillebitte højttaler? Harman Kardonsudviklings-ekspertise slår til igen.
Hold letforbindelsen til dine foretrukne enheder ved hjælp af Bluetooth®stereo. Nyd din musik i perfekt kvalitet - foretag et opkald - og vend tilbage igen, takket være den trådløse teknologi.
Bevar kontakten, som om alle var samlet i samme lokale, med førsteklasses lyd og støjreduktion. Det hele er klemt ned i den slanke Esquire Mini, der også rummer et 8 timers genopladeligt batteri, for det tilfælde at opkaldet fanger dig, mens du er langt fra en stikkontakt.
Hvis det er vigtigt at være trådløs, er det mindst lige så vigtigt at være uafhængig af stikkontakter. Med Esquire Minis indbyggede Li-ion-batteri kan du afspille din musik trådløst op til 8 timer ad gangen, mens du opladerdin mobiltelefon eller andre enheder medden praktiske USB-port.