Omni 10 Plus

Trådløse HD-højttalere

Getting started with your Omni 10 Plus

Specifications

Frekvensområde
52~20 kHz -3dB
Signal-støj-forhold
>80 dB
Input-tilslutninger
Bluetooth®, Aux-in, Wi-Fi, Ethernet
Vægt
1333 g
Strømforsyning
19 VDC, 3,0 A
Strømforbrug i dvaletilstand
< 3,0 Watt
5G WiFi-senders frekvensområde
5,15~5,35 GHz, 5,470~5,725 GHz,5,725~5,825 GHz
5G WiFi-sendereffekt
< 20 dBm (EIRP)
5G WiFi-modulation
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G WiFi-netværkskompatibilitet
IEEE 802.11 n/ac
2,4G WiFi-senders frekvensområde
2412-2472 MHz (2,4 GHz ISM bånd, USA 11 kanaler, Europa og andre 13 kanaler)
2,4G WiFi-sendereffekt
< 20 dBm (EIRP)
2,4G WiFi-netværkskompatibilitet
IEEE 802.11b/g/n
Nominel sendereffekt
1 x 25 W for bashøjttaler; 1 x 25 W for diskanthøjttaler
Enheder
1 x 90 mm bashøjttaler, 1 x 19 mm diskanthøjttaler
2,4G WiFi-modulation
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
Mål (B x D x H)
181 mm x 159 mm x 166 mm
Bluetooth®-senders frekvensområde
2402-2480 MHz
Bluetooth®-sendereffekt
< 4 dBm
Bluetooth®-sendermodulation
GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK
Batterikapacitet (mAh)
Ladetid (timer)
Auto-sluk
Bluetooth
Chromecast Built-in
Google Assistant
Multi-rum
Vandtæt
Wi-fi

Stream let trådløs musik overalt i dit hjem

Med Harman Kardon Omni 10+ kan du let opsætte et trådløst HD-musiksystem. Den giver også adgang til musik tjenester som Spotify Connect og Chromecast built-in. Omni 10+ er let at opstille og bruge og er den hurtigste måde at gøre din musik trådløs hvor som helst i dit hjem med én højttaler eller med mange.

Trådløs HD-musik i ethvert værelse
Afspil dine yndlingssange og playlister trådløst overalt i dit hjem med Spotify Connect, og brug Spotify-appen som fjernbetjening. Spotify Connect-funktionen kræver Spotify Premium-abonnement.
Med Chromecast built-in kan du sende din yndlingsmusik, radiostationer og podcasts fra din mobilenhed til dine højttalere. Chromecast built-in kan kræve abonnement(er).
Harman Kardon Omni 10+ understøtter 24 bit/192 kHz HD-lydstreaming. Få en fremragende lydoplevelse med højere lydkvalitet end fra en CD.
Opsæt let dit system og styr det med Harman Kardon Controller-appen. Med yderligere understøttelse af WAC på Apple-enheder og en trin-for-trin-vejledning i appen kan du hurtigt begynde at streame din musik.
Understøtter den seneste 802.11AC trådløse hjemmenetværksteknologi og WiFi-forbindelse med dobbelt frekvensbånd (både 2,4 GHz og 5 GHz), hvilket giver en hurtigere, robust og mere stabil trådløs forbindelse
Gå fra værelse til værelse, og din yndlingsmusik vil følge dig ved et tryk på en knap. Tryk blot på Link-knappen for at starte musikken. Du behøver ikke finde din telefon – bare tryk på knappen.

FAQs & How-Tos

38 results