Nova

Trådløst stereohøjttalersystem

Getting started with your Nova

Bluetooth
Power Consumption
2 x 20W bi-amp
Frequency Response
70Hz – 20KHz

The New Face of Cutting Edge Sound

Velkommen til den nye generation inden for hi-fi. Mød det nye ansigt bag banebrydende lyd: det trådløse Nova stereohøjttalersystem fra Harman Kardon. Harman Kardon Nova er udformet med skønhed og præstation i tankerne og er udviklet med fokus på de mindste detaljer inden for akustik og materialer. Fra det elegante, gennemsigtige kabinet, der eksponerer turbinehuset til wooferne og enhederne, til den finjusterede DSP – hver enkelt detalje i Nova fortjener et stående bifald. Nova er ligeså kompatibelt, som det er betagende, og tilpasser sig nemt til sort set et hvilket som helst lydsystem, ligesom det både indeholder analoge og optiske tilslutningsmuligheder såvel som trådløs Bluetooth® med NFC, således at du kan afspille musik fra en hvilken som helst enhed – ny eller gammel – i dit hjem.

Med 40 watt effekt leverer Harman Kardon Nova al den kraft, du skal bruge til et effektfuldt hjemmelydsystem. Med basboostfunktion og et generøst kabinet leverer Nova den størrelse og ydelse, der kræves til moderne hi-fi-oplevelser.
Nova er en finjusteret akustisk pakke og leverer klarhed fra den højeste diskant til den dybeste bas. 2,5" enheder og 1,25" diskanter kombineret med den passive grill leverer fuldspektret lyd, der kun kan vinde enhver lytters hjerte.
Harman Kardon Nova er et finjusteret højttalersystem med Harmans patenterede DSP, som er specialudviklet til Novas enheder og diskanter. Disse samarbejder om at levere et dybere lydbillede. Resultaterne taler for sig selv: Forbløffende realisme, der øjeblikkeligt føjes til din lytteoplevelse.
Tænk på Harman Kardon Nova som din nye alt i én-hjemmelydløsning. Harman Kardon Nova er kompatibelt med stort set alle lydenheder – ved brug af et analogt 3,5 mm stik – så du kan tilslutte computere, smartphones, tablets eller stereoudstyr, ligesom det har optiske tilslutningsmuligheder til tv, Apple TV eller Roku Box. Yderligere leveres det med indbygget trådløs Bluetooth® med NFC, så du kan parre det med din smartphone, din computer eller din tablet uden brug af kabler.