SoundSticks Wireless

Højtalersystem i tre dele, der understøtter Bluetooth

Getting started with your SoundSticks Wireless

Specifications

Power Consumption
4W idle, 65W maximum
Type
Computer Speakers
Frequency Response
44Hz – 20kHz
Subwoofer Transducers
1" full-range per channel
Subwoofer Width (in)
2
Subwoofer Height (in)
10
Subwoofer Height (mm)
254
Subwoofer Width (mm)
51
Subwoofer Apmlifier Output
10W RMS per channel
Satellite Width (mm)
232
Satellite Width (in)
9-3/16
Satellite Height (in)
10-3/16
Satellite Transducers
6" woofer
Satellite Amplifier Output
20W RMS

SoundSticks Wireless

Smuk lyd kræver ingen ledninger. I næsten 60 år har teknikerne hos Harman Kardon® designet nogle af verdens mest efterspurgte højtaler- og forstærkersystemer til lyd i hjemmet og bilen, herunder SoundSticks® 2.1-kanals højtalere til skrivebordet – det eneste lydsystem, der er permanent udstillet på New York Citys Museum of Modern Art (MoMA). I en vedvarende indsats for at gøre det ypperste endnu bedre opgraderer Harman Kardons teknikere nu dette kunstværk til en trådløs udgave: SoundSticks Wireless. SoundSticks Wireless er nu endnu bedre til at levere enestående lyd i en smuk indpakning med en 6" subwoofer, otte drivere med fuldt område, 40 watt forstærkning og touch-knapper til justering af lydstyrken – og med integreret Bluetooth®-teknologi som en ekstra fordel. Så uanset om du arbejder ved dit skrivebord eller ligger henslængt på sofaen i den anden ende af rummet, kan du stadig opleve fantastisk lyd fra musik, film, spil og podcast fra en hvilken som helst enhed, der understøtter Bluetooth – f.eks. din telefon, tablet, MP3-afspiller eller computer. Det er i sandhed ydelse, når den er bedst.

Teknisk set er SoundSticks Wireless-systemet ”multimedie”, mennår du hører det, vil du indse, at det nemt kunne blive dit primære lydsystem.Med 40 watt forstærkning, der giver fyldig og realistisk lyd, tilbyderSoundSticks Wireless stærk baslyd, som får al din musik til at lyde fremragende– uanset hvilken kilde der genererer musikken. Og med SoundSticks Wireless’nedadrettede subwooferforstærkere, der passer til satellithøjtalerne, kan duvære sikker på, at hver enkelt højtaler leverer en konsistent, optimal ydelse.
Vi kan lige så godt se i øjnene, at de fleste af vores enhederer Bluetooth-kompatible. Og vi bruger dem ikke kun til musik – vi ser film,spiller spil og får adgang til socialt indhold. Ved hjælp af avanceret trådløsHARMAN TrueStream™-teknologi kan du tilslutte SoundSticks Wireless til dineenheder, der understøtter Bluetooth, f.eks. din tablet, telefon, MP3-afspillerog bærbare computer, for at få den bedst mulige trådløse lydkvalitet fra al dinlyd, ikke kun din musik. Og det skifter automatisk til Bluetooth-systemet, nårdin lydenhed er tilsluttet og i gang med at afspille. Så uanset om du arbejderved dit skrivebord eller streamer musik, mens du ligger henslængt på dinkomfortable sofa i den anden ende af rummet, vil du stadig opleve den sammeførsteklasses Harman Kardon-lyd, som du elsker.
HARMAN TrueStream™-teknologien er vores garanti for, at du vilfå den bedst mulige lytteoplevelse, når du streamer trådløst viaBluetooth-teknologi. Fordi der er mange tilslutningsmuligheder, når det drejersig om Bluetooth-teknologi, anvender vores teknikere altid den nyeste og mestavancerede for at sikre lyd af den bedst mulige kvalitet, uanset hvilkenapplikation eller kildeenhed du bruger.
Ikke mange multimedielydsystemer kan prale af, at deresforgænger er en del af den permanente samling på New York Citys Museum ofModern Art (MoMA), men det er præcis, hvad SoundSticksWireless-højtalersystemet kan. Det nye SoundSticks Wireless’ udseende udvikler forgængerenslovpriste design yderligere – det er banebrydende med en moderne industrielæstetik, elegante sorte betoninger og en selvlysende hvid lysdiodeglød. Ogselvom SoundSticks Wireless-systemet måske ligner en gæst fra fremtiden med detransparente højtalerdæksler, gør den enestående ydelse det til en mere endværdig efterfølger til det oprindelige, berømte SoundSticks-system.
Selvom du har masser af sange på dine Bluetooth-enheder, betyderdet ikke, at al din musik er dér. Så vi har sørget for, at SoundSticks Wirelesser kompatibel med andre lydkilder. Takket være dets 3,5-millimeterstereolydtilslutning kan du bruge SoundSticks Wireless-højtalerne med næstenalle enheder, der har stereolinjeniveauudgange. Ved at tilbyde dig dennebrugervenlige mulighed er SoundSticks Wireless mere end bare en flotnyanskaffelse til dit skrivebord, din boghylde eller dit underholdningscenter.Det gør også dit liv enklere med en maksimal mængde tilslutningsmuligheder – oget minimum af ledninger.
SoundSticks Wireless-systemet gør det nemt for dig at interageremed dets subwoofer og satellithøjtaler-”sticks” ved at have følsommetouch-knapper til at øge eller reducere systemets lydstyrke eller slå lydenhelt fra. Denne intuitive designfunktion reagerer på en blid berøring, hvilketgør dit SoundSticks Wireless-system nemt at betjene og holder dettelydkunstværk i den bedst mulige stand.