Esquire

Bærbart, trådløst højttaler- og konferencesystem

Getting started with your Esquire

Specifications

3.5mm
Bluetooth
Amplifier Power
2 x 10 Watts
Frequency Response
80-22kHz
Signal-to-Noise Ratio
80dB
Height (mm)
147
Width (mm)
147
Depth (mm)
46.5
Input Connection
Aux-in, Bluetooth

Portable elegance meets versatile functionality.

Lad din lyd blive til et accessory – uanset hvor du vil hen. Harman Kardon Esquire er en præcist udviklet bærbar højttaler, der nok ser anderledes ud end andre højttalere – fordi den er anderledes. Sagt på en anden måde er den bedre. Gør dig klar til at rejse på en helt anden måde. Harman Kardon Esquire er det nye trådløse lydsystem til brug på farten. Esquire er en Bluetooth®-kompatibel højttaler med indbygget konferencetelefonsystem, som redefinerer den måde, du tager din musik med dig på. Denne robuste bærbare højttaler er fremstillet af fine materialer med læderpanel og metalfinish på ydersiden. Indeni er der rendyrket Harman Kardon-teknik med dobbelte enheder og indbygget basport, der sikrer klar lyd, såvel som finjusterede mikrofoner og støjelimineringsteknologi, så du opnår klare konferenceopkald igennem din Bluetooth®-kompatible smartphone. Et batteri med otte timers driftstid gør løsningen tilgængelig hvor som helst og når som helst. Det stilfulde etui lader dig beskytte enheden på rejser, mens USB-adapteren med tre porte lader dig genoplade flere forskellige enheder samtidigt. Endelig et konferencesystem, der tager skridtet videre: Harman Kardon Esquire er den perfekte partner for enhver, der forlanger bedre lydkvalitet i en bærbar pakke.

Uanset om du afholder konference med en anden person eller med en gruppe, leverer dette bærbare system med dobbelt mikrofon lyd og pålidelige tilslutningsmuligheder, ligegyldig hvor du er, mens intelligent retningsbestemmelse lader dig rette højttaleren i en hvilken som helst retning, så du aldrig går glip af et enkelt ord.
Dette tovejs højttalersystem med indbygget basport hjælper Esquire til at yde mere, end man skulle tro. Klar, tydelig diskant og mellemtone for alle stemmer til at lyde som om, de var i selve lokalet, mens de ekstradybe basfrekvenser giver Esquire et afbalanceret lydbillede.
Ingen kabler, ingen ledninger – bare trådløs. Få glæde af nem Bluetooth®-konfiguration via NFC samt klar Bluetooth®-streaming ved høj båndbredde. Når du forbinder musikken fra din smartphone eller din tablet, er scenen din.
Ingen stikkontakt? Intet problem. Esquires indbyggede batteri leverer op til otte timers musik og konferenceopkald. Oplad den, og du er klar til at tage af sted. Strømforsyningen med tre porte lader dig desuden oplade alle dine enheder med ét stik.
Uanset hvordan du ser på det, er Harman Kardon Esquire et smukt accessory, der gør en forskel for din travle livsstil. Produktet er designet til at ledsage dig, og med det attraktive look – i aluminium, læder og med patenteret gitter– ser det ligeså godt ud, som det lyder.

FAQs & How-Tos

6 results