JBL PRX ONE

Alt-i-en, aktivt søjleformet PA-system med mixer og DSP

Getting started with your JBL PRX ONE

Specifications

Effekt (W, kontinuerlig)
1000
Effekt (W, peak)
2000
Frekvensområde Hz (±3 dB)
40 - 20,000
Maks. SPL (top dB)
130
Dækningsmønster (nominelt)
130° x 30°
Bredde (tommer)
18.9
Gewicht (lbs)
56.6
Breedte (mm)
482
Højde (tommer)
33.4
Altura (mm)
850
Vægt (kg)
25.7
Dybde (tommer)
25.4
Dybde (mm)
647
Mobilapp tilgængelig til iOS og Android
Ja
JBL professional tunings and presents available
Ja
Feedback-undertrykkelse
Ja
Musikdæmpning
Ja

Lyd, der får taget til at lette

Det aktive søjleformede alt-i-en PA-system JBL PRX ONE har en akustisk optimeret søjlekonfiguration med digital 7-kanals mixer, en komplet pakke med professionel DSP, klassens bedste lydtilslutningsmuligheder, Bluetooth-funktionalitet og JBL Pro Connect universel app-kontrol. Nyd enestående kraft og ydeevne i en slank, kompakt pakke: PRX ONE leverer imponerende 130 db maks. SPL med konsistent for-til-bag-kastning takket være den specialfremstillede konfiguration med 12 diskantenheder med JBL AIM akustisk teknologi, 12" basrefleks-woofer og indbygget forstærker på 2000 watt (peak). Skab fremragende lyd i en fart med færre stykker udstyr ved hjælp af PRX ONE’s komplette udvalg af professionelle Lexicon- og dbx-effekter, herunder rumklang, delay, compressor og dbx DriveRack-teknologi med automatisk AFS Pro-feedbackundertrykkelse. Tilslut mikrofoner, instrumenter, mobile enheder og trådløse enheder ved hjælp af PRX ONE's alsidige I/O'er (med dedikeret phantom power, Hi-Z-indgange og Neutrik-stik i professionel kvalitet) og avancerede Bluetooth 5.0-funktioner. Arbejd hurtigere og nemmere med en intuitiv Soundcraft-designet digital mixer med to tilstande, der kan indstilles til generelle mixer-funktioner eller channel strip-kontrol. Alt kan styres via appen eller den indbyggede LCD-farveskærm. PRX ONE er ideel til DJ's, musikere, underholdningssteder, værter for virksomhedspræsentationer, udlejningsfirmaer og religiøse institutioner. Det er den perfekte løsning til alle, der kræver klassens bedste power, akustiske ydelse, kreative kontrol og tilslutningsmuligheder i et elegant, fuldt udstyret søjleformet PA-system, der er ideelt til både faste og bærbare anvendelser.

Leverer ensartet, jævn HF-respons fra forsiden af rummet og til dets bagside
Udvider det lave frekvensområde til 35 Hz
Giver mulighed for fjernbetjening af op til 10 enheder med JBL Pro Connect-appen
Leverer ensartet dækning på tværs af publikumsområdet
Giver en mere naturlig gengivelse af de lave frekvenser og en jævn og ensartet ydelse på tværs af hele frekvensområdet
Geometrisk optimeret array-skyggeteknologi sikrer ensartet dækning fra for til bag
Giver ren, effektiv systemeffekt, uovertruffent headroom, lav THD og beskyttelse mod spændingsspidser
Oprethold konstant båndbredde på ethvert gain-niveau
Giver brugerne fuld kontrol over deres indgangs-fadere eller individuelle kanalkontroller som bas, mellemtone, diskant og effects sends
Forsinkelse, rumklang, chorus, ekko og subsynth med forudindstillede programmer, som letter opsætningen
Giver brugeroplevelser på flere niveauer baseret på den enkeltes viden
Med AFS (Automatic Feedback Suppression / automatisk undertrykkelse af feedback), 8-bånds master-EQ, limiter samt gates og kompressorer på hver kanal for enestående dynamisk kontrol
Sikrer, at tale altid høres
Giver nem adgang til alle PRX ONE-funktioner
Optimer systemlyden øjeblikkeligt
Med kobberbeklædte polstykker, der minimerer forvrængning, og en jævn og naturlig gengivelse af høje frekvenser