JBL 104-BT (Pair)

Kompakte skrivebords-referencemonitorer med Bluetooth

Getting started with your JBL 104-BT (Pair)

Specifications

Bluetooth
Bluetooth-version
5.0
Lavfrekvent transducer
4,5" (118 mm)
Højfrekvent transducer
0,75" (19 mm), soft dome
Crossover
1725 Hz, 1. orden
Effektforstærker
60 W (30 W hver højttaler), klasse D
Følsomhed
87 dB SPL ved 1 m med -10 dBV aux ind (lydstyrke = maks.)
Maksimal kontinuerlig SPL
89 dB
System-peak SPL
102 dB (lyserød støj, 12 dB amplitudeforhold)
Maksimal SPL, momentant peak
104 dB
Maksimalt peak-indgangsniveau (-10 dBV / +4 dBu)
+6 dBV / +20,3 dBu
Frekvensbånd (-3 dB SPL)
88 Hz - 20 kHz
Frekvensbånd (-10 dB SPL)
60 Hz - 20 kHz
Nominel systemimpedans
8 Ω
Minimum impedans
7,8 Ω @ 260 Hz
Kabinet-tuningsfrekvens
72 Hz
System-forvrængningskriterier
<10 % THD ved maksimalt output med fuld indsats af kompressor/limiter
Elektriske forvrængningskriterier
<0,2 % THD ved 1 kHz, 2,83 VRMS-output; <1 % THD ved 1 kHz, fuldt nominelt output
Signal-til-støjforhold
75 dBA (A-vægtet), 70 dBr (ikke-vægtet), relativt til 2,83 VRMS-output på HF
Dækning (horisontal x vertikal)
120 º x 60 º
Acoustic Test Specification
ATS# 1000340443
Højde
247 mm
Bredde
153 mm
Dybde
124 mm
Nettovægt
Master-monitor
Enclosure Type
Ported
Enclosure Material
ABS with metal grille
Enclosure Finish
Matte black acrylic paint (104-BT) ; Matte white acrylic paint (104-BTW)
System Output Type
1/8" stereo headphone with auto speaker mute
System Input Type
Bluetooth, 1/8" Aux, RCA, 1/4" TRS balanced
Input Selection Options
Bluetooth, Aux, RCA, TRS, All
System Power Handling
30 W x 2 @ 100 hours, IEC/SMS
System Polarity
EIA
AC Input Voltage
100 – 240 VAC (± 10%), 50/60 Hz
Current Draw
85 watts
Electrical Current Draw (W) Idle 100 / 240 VAC
3.52 / 3.70
Electrical Current Draw (W) Max Power 100 / 240 VAC
80 / 80
Electrical Current Draw (W) Low Power Standby Mode 100 / 240 VAC
0.34 / 0.46

Legendarisk lyd – uden dikkedarer

JBL 104-BT er en kompakt referencemonitor med Bluetooth - og den nyeste model i 1-serien. Den bygger på syv årtiers udvikling fra JBL Professional og leverer derfor den mest autentiske og nøjagtige lyd i sin klasse. Det perfekte valg for studiemusikere, producere, podcastere og vloggere - samt professionelle lydteknikere, der ønsker sig en præcis og bærbar reference med Bluetooth-streaming. JBL 104-BT-referencemonitorer kombinerer en kraftfuld lavfrekvent koaksial-enhed på 4,5", en 0,75" softdome-diskant, en heftig indbygget 60 watt forstærker og et nyskabende akustisk design, der gengiver ærlig lyd med et enestående lydbillede og sprøde detaljer. Med Bluetooth-streaming kan du kontrollere mixes via Bluetooth for at sikre dig, at de lyder fantastisk under alle lytteforhold. Både den sorte 104-BT og den hvide 104-BTW har slanke, elegante og kompakte former, som løfter stilen i ethvert studie, samtidig med at de sparer plads. Kreative professionelle, musikelskere og enhver, der ønsker sig fleksibiliteten ved at sende både trådløs og kablet lyd til studiomonitorer i høj kvalitet, kan regne med, at JBL 104-BT leverer en nøjagtig og pålidelig lydreference og en virkelig fornøjelig lytteoplevelse.

Med 4,5" basenhed og 0,75" softdome-diskant
Fordeler 30 watt til hver højttaler
Til skrivebordsplacering
Kan tilsluttes professionelt udstyr, personlige musikafspillere og andre produkter
Herunder lydstyrkekontrol på frontpanelet, indgangsvælger og hovedtelefonstik med automatisk afbrydelse af højttalere