SB 26

Avanceret soundbar med Bluetooth og aktiv trådløs subwoofer

Getting started with your SB 26

Specifications

System frequency response
38Hz – 22kHz
Wireless subwoofer amplifier power
100 watts
Speaker Maximum Recommended Amplifier Power
30 watts x 2
Subwoofer Maximum Recommended Amplifier Power
100 watts
Speaker Height (mm)
110
Speaker Width (mm)
920
Speaker Depth (mm)
89
Speaker Weight (kg)
3.5
Subwoofer Height (mm)
365
Subwoofer Width (mm)
320
Subwoofer Depth (mm)
320
Subwoofer Weight (kg)
9.4
Subwoofer Low-Frequncy Transducer
250mm (10") down-firing cone
Subwoofer Controls
crossover frequency, phase
Subwoofer_Enclosure Type
Bass reflex
Speaker Low-Frequency Transducer
2 x 89mm (3")
Speaker High-Frequency Transducer
25mm (1”) tweeter domes
Speaker Power Consumption
less than 0.5W (standby); 230W (maximum)

Raising the bar in beautiful sound.

Ny standard inden for smuk lyd. Den nye Harman Kardon SB26 er en soundbar, som er specialtilpasset til din digitale stue. Med fire mellemtoner, to diskanter og en kraftfuld separat subwoofer på 100 watt kombineret med et klassisk sort design er SB26 den perfekte makker til dit HD-tv med fladskærm. Yderligere leveres SB26 med alle de funktioner, der passer til moderne, digitaliserede hjem med nøgletilføjelser såsom HDMI og Bluetooth®, der sikrer nemme forbindelsesmuligheder til smartphones og tablets (både Android og iOS) samt intelligent tv-fjernbetjening, så du aldrig er langt væk fra fremtiden inden for hjemmeunderholdning. Med Harman Kardons soundbar SB26 hæver vi endnu engang standarden inden for smuk lyd.

Med sine fire mellemtoner, to diskanter og en fortrinlig trådløs subwoofer på 100 W leverer HARMAN KARDON SB26 langt kraftigere og mere forbløffende effekt sammenlignet med noget andet hjemmebiografsystem på markedet.
SB26 leverer Harman Displays virtuelle surroundlyd – som omgiver dig med lydmæssig realisme, som du ellers kun har oplevet i biografen, så du kan få en førsteklasses filmoplevelse i dit eget hjem.
Lad din HARMAN KARDON SB26 blive hjertet i dit underholdningssystem med to HDMI-indgange og én HDMI-udgang med ARC-understøttelse, så du kan få glæde af nem konfiguration og fravær af kabelrod.
HARMAN KARDON SB26 er nem at forbinde med en komplet række sendeenheder fra smartphones, tablets og bærbare pc'er – uanset om det er i Android- eller iOS-formatet – ved brug af indbygget TrueStream Bluetooth®-teknologi.