K371-BT

Taitettavat, suljetut, korvanpeittävät Bluetooth-kuulokkeet studiokäyttöön

Getting started with your K371-BT

Getting started with your K371-BT

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Äänitaajuusalue (Hz)
5 - 40000
Kaapelin pituus (m)
1.2 & 3
Elementin koko (mm)
50
Akun enimmäiskesto (tuntia)
40
Nimellisimpedanssi (Ω)
32
Herkkyys (dB SPL/V @ 1 kHz)
114
Audio frequency bandwidth
5 - 40000 Hz
Paino (g)
300
Paino (oz)
10.6
Podcasting, vlogging ja pelien striimaus
Monitorointi studiossa
Musiikin tuottaminen
Mobiililaitteet
Rumpali
Suljettu, ovaali
Bluetooth 5.0 -yhteys
Kyllä
Sisäänrakennettu mikrofoni
Kyllä
Suljettu, ovaali
Kyllä
Irrotettava johto
Kyllä
Kuulokkeissa kosketussäätimet
Kyllä
Korvan peittävä
Kyllä
OFC-puhekela
Kyllä
Foldable
Kyllä

Tarkkaa suorituskykyä, puhdasta vapautta

Oletpa artisti, teknikko, podcastien tekijä, videoiden editoija tai sisällöntuottaja, olet aina luovassa tilassa. Ammattikäyttöön suunniteltujen AKG K371-BT -studiokuulokkeiden studiolaatuinen ääni, Bluetooth-toiminto, plyysin mukavuus sekä liikkuvaan elämäntapaasi sopiva sulava ja vankka muotoilu ovat täydellisessä tasapainossa. K371-BT-kuulokkeet on suunniteltu vastaamaan tarkalleen AKG:n viitevasteakustista tavoitetta äänen toistamiseksi luonnollisena, tasapainoisena ja poikkeuksellisen tarkkana, jotta voit tehdä luottavaisempia päätöksiä miksauksen ja editoinnin yhteydessä. Ne tuottavat syvempää bassoa ja korkeampia diskantteja kuin mikään muu malli luokassaan sekä mahtavan 5 Hz:n – 40 kHz:n taajuusvasteen. K371-BT-kuulokkeet tarjoavat niin langallisen liitännän kuin langattoman Bluetooth-yhteyden: Sisäänrakennettu mikrofoni mahdollistaa kaksisuuntaisen Bluetooth-viestinnän niin studiosession kuin puhelinneuvottelunkin aikana; kuulokkeiden oikealla puolella sijaitsevien kosketussäädinten avulla voit vastata puheluihin, säätää äänenvoimakkuutta, toistaa musiikkia ja keskeyttää toistamisen sekä paljon muuta vain sormella pyyhkäisemällä. Ergonomiset, plyysipintaiset kuulokkeet ympäröivät korviasi ylivoimaisen mukavasti – ja huomattuasi, miten hyvältä K371-BT-kuulokkeet kuulostavat, et halua koskaan ottaa niitä pois.

Ylivoimainen eristys, entistä parempi bassovaste ja ergonominen istuvuus
50 mm:n titaanipinnoitteiset elementit, jotka on säädetty AKG:n taajuusvastekäyrän mukaan, tarjoavat ylivoimaista suorituskykyä laajennetulla 5 Hz:n – 40 kHz:n taajuusvasteella – ennenkuulumatonta tähän hintaan
Kuuntele Bluetooth-yhteydellä nauttien 40 tunnin toiminta-ajasta akulla tai liitä kuulokkeet soittimeen mukana tulleella johdolla
8 eri asentoon kääntyvä nivelsarana, kokoontaitettava mukana kuljettamisen helpottamiseksi
Ylivoimainen mukavuus ja istuvuus pitkiäkin kuuntelusessioita varten sekä vähemmän bassovuotoa
Ammattilaistason suorituskyky sekä elämäntavan vaatimuksia vastaava istuvuus ja viimeistely
Mahdollistaa kaksisuuntaisen viestinnän Bluetooth-yhteydellä
Säädä äänenvoimakkuutta ja toistoa, taukoja, kelausta taakse ja eteen helposti sormella pyyhkäisemällä ja napauttamalla