AVR 3550HD

Audio/Video Receiver With Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio, HDMI 1.3A & 1080p Upscaling (75 watts x 7)

Vendu à partir de 2009 jusqu’au 2009

Produit successeur: AVR 3600
Fait en: China

Documents et téléchargements

Caractéristiques du produit

High Instantaneous Current Capability (HCC)
±35 amps
Weight (kg)
31.7 lb (14.4kg)
Power Requirements
AC 120V/60Hz
Power Consumption
118W idle, 890W maximum (7 channels driven)
Digital Inputs (coaxial/optical)
2/3 on Rear; 1/1 on front
HDMI
Three inputs/1 output, with audio and video processing; Version 1.3a with 10-bit Deep Color
Analog Inputs
1 A/V on front panel
Analog Inputs
2 audio-only
Analog Inputs
3 A/V on rear panel
Analog Inputs
6-/8-channel input
Analog Inputs
The Bridge II
Analog Inputs
tuner
On-Screen Display
Yes
Multizone Capability
Audio; surround back channels assignable to remote zone; ZoneII remote
Auto Setup
EzSet/EQ room equalization
Remote Control
Eight-device, programmable learning remote
Shipping Weight (System, Accessories, Packing)
36.7 lb (16.7kg)
MSRP U.S.
$1199.95 each
# of Amplifier Channels
7
Front L & R Channels
75 Watts per channel @ <0.07% THD, 20Hz – 20kHz into 8 ohms
Center Channel
75 Watts @ <0.07% THD, 20Hz – 20kHz into 8 ohms
Surround Channels (L & R Side, L & R Back)
75 Watts per channel @ <0.07% THD, 20Hz – 20kHz into 8 ohms
Input Level/Impedance
200mV/47k ohms - Linear (High-Level)
Signal-to-Noise Ratio
100dB (IHF-A)
Surround System Adjacent Channel Separation:
Dolby Pro Logic I and II
40dB
Dolby Digital
55dB
DTS
55dB
Frequency Response
10Hz – 130kHz (+0/-3dB @ 1 watt)
Transient Intermodulation Distortion (TIM)
Unmeasurable
Slew Rate
40V/µsec
Dimensions (H x W x D)
6-1/2" x 17-5/16" x 15" (165mm x 440mm x 382mm)
Width
17-5/16 inch (440mm)
Height
6-1/2 inch (165mm)
Depth
15 inch (382mm)
Weight
31.5 lb (14.3kg)
Dimensions:
Carton Dimensions (W x H x D)
21-7/8 inch x 10-1/2 inch x 18-5/16 inch (555mm x 266mm x 465mm)
Television Format
NTSC
Input Level/Impedance
1Vp-p/75 ohms
Output Level/Impedance
1V/75 ohms
Video Frequency Response:
Composite and S-Video
10Hz – 8MHz (–3dB)
Component Video
10Hz – 100MHz (–3dB)
HDMI
Version 1.3a with 10-bit Deep Color
Frequency Range
AM... 520 – 1720kHz
Frequency Range
FM... 87.5 – 108.0MHz
Signal-to-Noise Ratio
AM... 45dB
Usable Sensitivity
FM... IHF 1.3µV/13.2dBf
Signal-to-Noise Ratio
FM... Mono/Stereo 70dB/68dB
Usable Sensitivity
AM... Loop 500µV
Distortion
AM... 1kHz, 50% Mod 0.8%
Distortion
FM... Mono/Stereo 0.2/0.3%
Selectivity
AM... ± 10kHz, 30dB
Stereo Separation
FM... 40dB @ 1kHz
Selectivity
FM... ± 400kHz, 70dB
Image Rejection
FM... 80dB
IF Rejection
FM... 90dB
Amplifier Power (RMS)
75 Watts x 7 @ 8 ohms (20Hz – 20kHz, <0.07% THD) (all channels driven at full power)
High Instantaneous Current Capability (HCC)
± 35 Amps

The Harman Kardon® AVR3550HD includes audio- and video-processing capabilities such as Dolby® TrueHD, DTS-HD Master Audio™, Faroudja DCDi Cinema™ and Logic 7®, as well as the multiroom capability of Zone II and A-BUS® technology, three HDMI™ V1.3a with Deep Color inputs, EzSet/EQ™ room equalization, and The Bridge II docking station for iPod A/V playback, control and charging. And it provides a full-color HD graphical user interface and an eight-device programmable remote to make using them easy. A more-capable home theater or music system – or both – begins here.

FAQ et procédures

2 résultats
  • La télécommande ne peut fonctionner que pour un seul appareil à la fois (sauf si vous avez programmé des fonctions avancées telles que l'accès direct au volume, aux chaînes ou à la commande de lecture). Lorsque vous appuyez sur la touche de sélection de la source pour contrôler votre autre appareil, comme par exemple un lecteur de DVD, la télécommande ne peut pas commander d'autres appareils, y compris l'AVR, tant que vous n'aurez pas ré-appuyé sur le bouton AVR. Pour éviter ce problème, appuyez toujours en premier sur le bouton AVR ou sur celui correspondant à la source, avant toute autre commande.
  • Vérifiez les réglages d'image sur votre décodeur, en particulier les paramètres de format d'image qui varient selon la marque et le modèle de votre décodeur et selon votre câblo-opérateur. Vous pourrez également vous rapprocher de votre câblo-opérateur pour plus d'informations sur le réglage des paramètres du décodeur. Certains paramètres, par exemple celui qui force le format natif 4:3 d'une chaîne analogique à 16:9 écran large pour s'adapter à votre écran, peuvent interférer avec le dispositif anti-copiage du câblo-opérateur et causer des distorsions.