AKG N5005

Reference Klasse 5-driver configuratie in-ear hoofdtelefoon met aanpasbaar geluid

Aan de slag met uw AKG N5005

Aan de slag met uw AKG N5005

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Systeem
Hybride technologie
​Maat van driver
9,2 mm + vier gebalanceerde armatuur
Dynamische frequentierespons
10 - 40 kHz
Gevoeligheid
116 dB SPL/V bij 1 kHz
Impedantie
18 ohm
Vermogen Bluetooth-zender
0 - 4 dBm
Modulatie Bluetooth-zender
GFSK π/4 DQPSK 8DPSK
Bluetooth-frequentie
2,402 – 2,480 GHz
Bluetooth-profielen
A2DP V1.2, AVRCP V1.4, HFP V1.6, HSP V1.2
Bluetooth-versie
V4.1
Type batterij
Lithium-ion
Polymeer, oplaadbare batterij (120 mA/3,7 V)
Oplaadtijd
<2 uur
Afspelen muziek met BT aan
8 uur
Spreektijd met BT aan
8 uur
Gewicht (g)
11,4 g

We zijn creatief aan de slag gegaan met geluid.

De AKG N5005, uitermate zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige glanzende zwarte keramiek, is het toppunt van pure en gedetailleerde reproductie van studiogeluid, zonder vervorming of afleiding. Dankzij de baanbrekende combinatie van een dynamische en vier uitgebalanceerde armatuurdrivers in elke hoofdtelefoon, biedt AKG een perfect gebalanceerde,5 drivers hoofdtelefoon,   met bovendien unieke Sound Tuning capaciteiten die u de mogelijkheid geven om aanpassingen te maken op basis van vier uitermate precieze outputvoorkeuren. De AKG N5005, Hi-Res gecertificeerd, repliceert de accurate middentonen, kristalheldere hoge frequenties en het warme basgeluid. Hierdoor voelt u de inspiratie van de puurheid van muziek. Dit is de perfecte aanvulling op uw actieve levensstijl, dankzij de Bluetooth® 4.1 afneembare kabel, batterijduur van 8 uur, universele afstandsbediening met 3 knoppen voor handsfree, kristalheldere telefoontjes en een hoogwaardig etui zodat u de AKG N5005 eenvoudig mee kunt nemen.

De unieke combinatie van een dynamische en vier uitgebalanceerde armatuurdrivers in elke hoofdtelefoon zorgt voor de replicatie van de studiogeluidskwaliteit waar alle musici en technici naar streven.
Deze vier unieke filters geven u de mogelijkheid om aan te passen naar bas-, midden, middelhoge of hoge frequenties, die u kunt moduleren naar uw persoonlijke voorkeur.
Luister draadloos naar uw favoriete muziek, en bel handsfree, met kristalhelder geluid.
De N5005 is gemaakt van materialen van topkwaliteit en wordt geleverd met siliconen oordopjes in vier formaten en spinfit oordopjes in drie formaten (S, M, L), voor een perfecte pasvorm en maximaal comfort.

Meer support

2 resultaten
  • Deze koptelefoon heeft geen IPX-classificatie en is niet waterbestendig. Overmatige blootstelling aan water of vocht kan leiden tot onherstelbare schade aan de koptelefoon.
  • Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt.