AKG K550 MKIII

GESLOTEN HOOFDTELEFOON VAN REFERENTIEKLASSE

Product Specificaties

Impedantie
32 ohm
Gevoeligheid
114 dB SPL/V
Max. ingangsvermogen
200 mW
Frequentiebereik
12 Hz-28 kHz
Gewicht
305 g
Aansluiting
3,5/6,3 mm jack
Sensitivity
114dB SPL/V
Frequency Range
12Hz to 28kHz

GESLOTEN HOOFDTELEFOON VAN REFERENTIEKLASSE

Met de K550 hebben de ingenieurs van AKG® een meesterlijke balans bereikt tussen de ruisisolerende eigenschappen van gesloten hoofdtelefoons en het ruimtelijke, dimensionale geluid van een open design. Dit zorgt voor hoofdtelefoons van referentieklasse, ideaal voor privégebruik, zowel thuis als onderweg. 50mm drivers, de grootste in ons assortiment, leveren geweldig AKG-geluid vanuit uw hi-fi systeem of vrijwel elk portable apparaat. De grote oorkleppen en het nieuwe hoofdbanddesign zorgen voor een bijzonder comfortabele pasvorm en met het 2D-Axis opvouwmechanisme kunt u de hoofdtelefoon plat maken en eenvoudig opbergen.

De K550MKIII hoofdtelefoon biedt u het bekroonde, toonaangevende geluid van AKG met diep basgeluid en rijke middentonen.
De gesloten behuizing zorgt voor een onderdompelende maar toch open geluidsprestatie, met zeer weinig geluidslekkage.
Het lichtgewicht design een de superzachte oorkussens van de K550MKIII zorgen ervoor dat u naar hartenlust kunt luisteren zonder dat het luisterplezier afneemt.
Door het 2D vouwmechanisme is de AKG K550MKIII eenvoudig op te bergen en mee te nemen
De 3 m lange afneembare kabel zorgt voor extra comfort en gebruiksgemak.