K52

Gesloten hoofdtelefoons

Product Specificaties

Drivergrootte (mm)
40
Gevoeligheid (dB SPL/V @ 1 kHz)
110
Beoordeelde impedantie (Ω)
32
Audiofrequentie-bandbreedte (Hz)
18 - 20000
Max. Ingangsvermogen (mW)
200
Kabellengte (m)
2.5
Maximaal ingangsvermogen
200 mW
Audio frequency bandwidth
18 - 20000 Hz
Gewicht (oz)
7.05
Gewicht (g)
200
Afwerking
matzwart
Type
Converteerbare stekker-combo (1/4" en 1/8")
Geslacht
Mannelijk
Contacten
3-polige stekker
Over-ear
Studiomixen
Studiomonitoren
Hifi luisteren
Mobiele apparaten
Not foldable
Gesloten
Over-ear
Ja
Foldable
Nee
Oorkussens vervangbaar
Ja
Gesloten
Ja

Stijl, comfort, kwaliteit

Je muziek is te gek - zorg dat je elk detail hoort met de AKG K52 over-ear, gesloten hoofdtelefoon. Professionele 40 mm drivers onthullen zelfs de subtielste nuances, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw mix op elk systeem nauwkeurig zal worden vertaald. Of je nu de zang of een baslijn volgt, de zelfverstellende hoofdband en het lichtgewicht ontwerp zorgen voor urenlang comfort. Ontworpen door het bedrijf waarvan de microfoons en hoofdtelefoons hebben geholpen bij het maken van enkele van 's werelds meest iconische opnames, levert de duurzame K52-hoofdtelefoon een geweldig geluid, waar je muziek je ook naartoe brengt.

Onze K52-hoofdtelefoons leveren de toonaangevende, uitgebreide lagefrequentie-respons die kickdrums en basgitaren definieert. Tegelijkertijd laat de gedetailleerde maar nauwkeurig uitgebalanceerde hogefrequentie-respons de nuance in zang, gitaren en akoestische instrumenten duidelijk uitkomen. Onze royale 40 mm drivers leveren een hoge gevoeligheid voor krachtige output, plus een uitgebreid frequentiebereik dat elk detail tot zijn recht laat komen. De K52’s hebben ook een ontwerp met lage impedantie voor compatibiliteit met een breed scala aan afspeelapparatuur, van professionele studioapparatuur tot draagbare muziekspelers.
Het gesloten ontwerp van de K52-hoofdtelefoon elimineert audiolekkage en levert geluid alleen aan jouw oren. Je hoort niet dat de drummer zijn stokken middenin een opname laat vallen - en de microfoon neemt het geluid van het klikspoor in je hoofdtelefoon niet op. Dit uitzonderlijke niveau van audio-isolatie is te danken aan een nieuwe akoestische kamer, tussen de oorschelp en het scharnier dat verbonden is met de hoofdband. Ons innovatieve ontwerp geeft je de vrijheid om je hoofd in elke richting te bewegen, zonder geluid naar binnen of buiten te laten. Met de K52 geniet je van een privé-werkruimte, ongeacht waar je iets wilt creëren.
Het perfectioneren van de perfecte opname betekent soms hetzelfde deel urenlang volgen - en dat is waar comfort echt telt. We ontwierpen onze unieke zelfverstellende hoofdband om automatisch de perfecte pasvorm te creëren voor elk bandlid. Je hoeft niet te knoeien met delicate dimensioneringsmechanismen, die na verloop van tijd zouden kunnen breken. Het zichtbare hoofdbandontwerp zorgt ervoor dat de K52-hoofdtelefoon comfortabel licht is, zonder afbreuk te doen aan de grootte van de driver. Ademende, lichtgewicht oorkussens omringen je oren in plaats van ze onder druk te zetten. En een enkelzijdige kabel geeft je bewegingsvrijheid. Kortom, de klank, het gevoel en het uiterlijk van deze krachtige hoofdtelefoons is geweldig.
AKG staat bekend om het maken van professionele apparatuur die de tand des tijds kan doorstaan, en de K52-hoofdtelefoon vormt daar geen uitzondering op. We onderwerpen ze aan extreme tests en mishandeling om ervoor te zorgen dat ze alles aankunnen waar ze je aan blootstelt: Onze valproeven simuleren overdreven valpartijen. Cycli van 80.000 maal buigen aan beide eindpunten zorgen ervoor dat de kabel niet kapot gaat of onvoldoende presteert. En intensieve drivertests - een verlengde reeks van 3W salvo’s per halve seconde - betekent dat de drivers niet falen als je ze echt nodig hebt. Omdat oorkussens vaak de eerste componenten zijn die slijtage vertonen, hebben we ze vervangbaar gemaakt om jouw investering na verloop van tijd te beschermen. Met uitzonderlijke prestaties en bijpassend elegant design, is de K52 gemaakt voor professionals.
Al meer dan 65 jaar levert AKG een bijdrage aan de creatie van het iconische geluid van enkele van 's werelds meest bekende artiesten, technici en producers. Het is de passie van onze ontwerpers en technici om nieuwe manieren te vinden om baanbrekende ervaringen mogelijk te maken voor artiesten van alle niveaus. Of je nu in de studio of op het podium staat, wanneer je hoofdtelefoons van AKG draagt, ben je slechts seconden verwijderd van het maken van geschiedenis.
Biedt de nauwkeurigheid van een referentiemonitor
Voor een breed frequentierespons van 18 Hz - 20 kHz
Zorgt voor een perfecte pasvorm
Biedt uitzonderlijk comfort
Maximaliseert isolatie
2,5 m (8,2") kabel
Met 6,3 mm (1/4") adapter