K371-BT

Over-ear, gesloten, opvouwbare studiohoofdtelefoons met Bluetooth

Aan de slag met uw K371-BT

Aan de slag met uw K371-BT

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Maximale batterijduur (uren)
40
Drivergrootte (mm)
50
Gevoeligheid (dB SPL/V @ 1 kHz)
114
Beoordeelde impedantie (Ω)
32
Audiofrequentie-bandbreedte (Hz)
5 - 40000
Kabellengte (m)
1.2 & 3
Audio frequency bandwidth
5 - 40000 Hz
Gewicht (oz)
10.6
Gewicht (g)
300
Podcasten, vloggen en games streamen
Studiomonitoren
Muziekproductie
Mobiele apparaten
Drummer
Gesloten, ovaal
Gesloten, ovaal
Ja
Pure OFC spreekspoel
Ja
Bluetooth 5.0-connectiviteit
Ja
Gebarenbediening op de oorschelpen
Ja
Afneembare kabel
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Over-ear
Ja
Foldable
Ja

Precisieprestaties, pure vrijheid

Of je nu een artiest, technicus, podcaster, video-editor of contentproducent bent, je staat altijd in de creatieve stand. De AKG K371-BT professionele studiohoofdtelefoons bieden de perfecte balans tussen geluid van studiokwaliteit, Bluetooth-functionaliteit, zacht comfort en een slank, stevig ontwerp dat bestand is tegen je mobiele levensstijl. De K371-BT's zijn met precisie ontworpen zodat ze passen bij AKG's Reference Response-akoestische doel om natuurlijke, gebalanceerde audio met buitengewone details te reproduceren, zodat je zelfverzekerdere beslissingen kunt nemen tijdens het mixen en bewerken. Ze leveren een diepere bas en hogere hoge tonen dan elk ander model in hun klasse, met een verbluffende frequentierespons van 5 Hz tot 40 kHz. De K371-BT's bieden het gemak van schakelbare Bluetooth-draadloze en bekabelde connectiviteit: Een ingebouwde microfoon maakt 2-weg Bluetooth-communicatie mogelijk, of je nu in een studiosessie of in een conferentiegesprek zit. Gebruik de gebarenbediening op de oorschelpen om oproepen te beantwoorden, het volume aan te passen, muziek af te spelen en te pauzeren en meer, met de veeg van een vinger. Zachte, ergonomische oorschelpen omhullen je oren met ultiem comfort, want als je eenmaal hoort hoe geweldig je K371-BT's klinken, wil je ze nooit meer afzetten.

Biedt superieure isolatie, verbeterde respons bij lage frequenties en een ergonomische pasvorm
Met titanium beklede drivers van 50 mm, afgestemd op de AKG Reference Response-curve, bieden superieure prestaties met een uitgebreide frequentierespons van 5 Hz tot 40 kHz – ongehoord voor deze prijs
Luister via Bluetooth met een batterijduur van 40 uur of maak verbinding via één van de meegeleverde kabels
Geleed scharnier met 8 standen, inklapbaar voor maximale draagbaarheid
Superieur comfort en superieure pasvorm voor langere luistersessies met minder baslekkage
Professionele prestaties met lifestyle-pasvorm en -afwerking
Maakt 2-weg Bluetooth-communicatie mogelijk
Pas het volume aan en speel nummers af, pauzeer, spoel terug en vooruit met eenvoudige veegbewegingen en tikken