Harman Kardon Citation Amp

Krachtige, draadloze streamende stereoversterker

Aan de slag met uw Harman Kardon Citation Amp

Product Specificaties

Nominaal uitgangsvermogen (8 ohm)
125 W RMS per kanaal
Nominaal uitgangsvermogen (4 ohm)
200 W RMS per kanaal
Minimale impedantie
4 ohm
Totale harmonische vervorming (THD)
0.05%
Frequentiebereik
20 Hz - 20 kHz +/- 0,5 dB
Signaal naar ruis
>110 dB A-gewogen
Voeding
100-240 V~50/60 Hz
Stroomverbruik
125 W
Digitale invoerindelingen
PCM, Dolby Digital
Frequentiebereik Wi-Fi 2,4 GHz
2412 – 2472 MHz (2,4 GHz ISM Band, VS 11 kanalen, Europa en anders 13 kanalen)
Max. zendvermogen 2,4 G
≤20 dBm (EIRP)
2,4 G Wi-Fi-modulatie
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5 G maximaal wifi-zendervermogen
≤ 23 dBM (EIRP)
5 GHz Wi-Fi-modulatie
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
Frequentiebereik Wi-Fi-zender 5 GHz
5,15-5,35 GHz, 5,470-5,725 GHz, 5,725-5,825 GHz
5G WISA zendervermogen
< 14 dBm (EIRP)
5 GHz WISA-modulatie
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM
Frequentiebereik 5 GHz WISA-zender
5,15-5,35 GHz, 5,470-5,725 GHz, 5,725-5,825 GHz
Analoge invoer maximaal ingangsniveau
2 V RMS
Analoge ingang
1 Aux (Stereo RCA-connector)
Digitale ingang
1 Digitaal (HDMI ARC-, Coax- or optische connector)
Audio-uitgangen
1 Line Out, 1 Subwoofer Out
Linker-/rechterkanaal monosumming
Ja
Subwooferuitgang
Monosumming of Crossovermodus
Subwoofer Crossover-frequenties
50 - 120 Hz
Afmetingen (B x H x D)
215 x 75 x 230 mm
Rekhoogte
2 RU
Gewicht
2,4 kg
Afmetingen verpakking (B x H x D)
326 x 280 x 121 mm
Verpakkingsgewicht (bruto)
3,1 kg
Toonregeling
Bass, Treble
Maximale Volumeregeling
0 - 100% van maximaal vermogen
Bluetooth-versie
4.2
Bluetooth-frequentiebereik
2402-2480 MHz
Max. zendvermogen Bluetooth
≤10 dBm (EIRP)
Modulatie Bluetooth-zender
GFSK π/4 DQPSK 8DPSK
Wi-Fi-netwerkcompatibiliteit
802.11a/b/g/n/ac
Andere verbindingen
Ethernet, IR-ingang voor afstandsbediening, 12 V-uitgang voor triggersignaal
Google Home en Chromecast built-in zijn handelsmerken van Google LLC
Vereist Chromecast of Chromecast built-in apparaat
Het Bluetooth®-woordmerk en de bijbehorende logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. Met betrekking tot het gebruik ervan door HARMAN International Industries, Incorporated geldt een licentie. Overige handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van de respectieve eigenaren. Het Wi-Fi CERTIFIED-logo is een certificeringsmerk van de Wi-Fi Alliance.
* Vereist compatibele apparatuur. Beschikbaarheid en prestaties van bepaalde andere functies en diensten zijn dienst-, apparaat- en netwerkafhankelijk en is mogelijk niet beschikbaar in alle gebieden; een abonnement is mogelijk vereist en aanvullende voorwaarden en/of kosten zijn mogelijk van toepassing.
Vervaardigd onder licentie van Dolby Laboratories. Dolby en het dubbele D-symbool zijn handelsmerken van Dolby Laboratories.
HDMI, het HDMI-logo en High-Definition Multimedia Interface zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van HDMI Licensing LLC in de Verenigde Staten.

Vermogen en streaming in de ultieme stereoversterker

Breng alles op een mooie manier bij elkaar en voeg de kracht van HD-streaming toe aan jouw home-entertainmentsysteem Harman Kardon Citation Amp. Luidsprekers voor op de boekenplank, de vloer, in de muur of in de wand of in combinatie met andere Citation-producten voor een draadloos Surround-geluidssysteem met meerdere kanalen. Volledig nieuwe Digital Loop Amplifier-technologie levert 200 watt per kanaal, waarmee je kunt genieten van muziek en films zoals het hoort in combinatie met de ultieme draadloze streamingervaring. Stream jouw favoriete muziek via Chromecast built-in™ en AirPlay of maak zelfs verbinding met je televisie via de bijgesloten HDMI ARC-uitgang.

Het Harman Kardon Citation-aanbod, de eerste echt premium producten in zijn soort, is ultiem in state-of-the-art audio van Harman Kardon, al meer dan 65 jaar de belangrijkste leverancier van high fidelity audioproducten ter wereld.
Upgrade je bekabelde luidsprekers met Harman Kardon Klasse-D-vermogen en 200 watt per kanaal (4 ohm).
Digital Loop Amplifier-technologie corrigeert de natuurlijke fouten en vervorming die optreden in digitale versterking, voor audiokwaliteit zoals het hoort. Je hoort elke noot zoals de artiest het heeft bedoeld.
Verbind de Citation Amp eenvoudig met je televisie via de ingebouwde HDMI ARC-invoer en regel het geluid met de bestaande afstandsbediening van je televisie.
Optimaliseer de audioprestaties van de Citation Amp voor jouw omgeving en luidsprekers. Pas het EQ, maximale volume, monosumming en de variabele subwoofercrossover aan op jouw persoonlijke voorkeuren.
De Harman Kardon Citation Amp kan eenvoudig worden geïntegreerd in de meest populaire verbonden regelingsystemen voor thuisautomatisering, zoals Control 4 en Crestron.
De Harman Kardon Citation Amp kan overal worden geïnstalleerd. Zet hem op een rek, een plank, monteer hem op een muur of verberg hem en gebruik de bijgesloten IR-extender.
Combineer de Harman Kardon Citation Surround-luidsprekers, Citation Sub S en Citation Amp met je bekabelde home-audiosysteem voor een meeslepende Surround-geluidervaring met meerdere kanalen.
Relax, activeer, ontdek. De Harman Kardon Citation Amp geeft je toegang tot meer dan 300 muziekstreamingdiensten via Chromecast built-in™ AirPlay. Geniet van al je favoriete audio, internetradio en podcasts in adembenemende high-definition kwaliteit.
Ontdek nieuwe artiesten en krijg toegang tot je favoriete playlists van Apple Music met AirPlay. Gebruik de iPhone-app om je nummer te kiezen en bepaal de sfeer overal in je huis.
De Harman Kardon Citation Amp combineert home audio-innovatie met geraffineerd design in een slanke, compacte verpakking.

Meer support

13 resultaten
  • High-pass filter
    Wanneer de subwoofer is aangesloten, zijn de hoofdkanalen "Klein", wat betekent dat er een high-pass filter is. Dit zorgt voor een goede combinatie met de subwoofer.

Crossover-instellingen
    De Citation Amp ondersteunt crossover-instellingen in het bereik van 50 Hz - 120 Hz. De standaardwaarde is 80 Hz.

Meerdere subwoofers?
    Er wordt slechts één type subwoofer tegelijk ondersteund. Met kabel of draadloos.

• Airplay 2 wordt ondersteund
  • U kunt een 3,5 ministekkerkabel gebruiken om de Citation Amp (TRIGGER OUT 12V) aan te sluiten op uw subwoofer of andere apparatuur om deze aan te zetten wanneer de Citation Amp uit de stand-bymodus wordt gehaald.
    Wanneer de Citation Amp AAN staat, is er een uitgangssignaal van 12 V DC en wanneer de Citation Amp UIT staat, is er geen uitgangssignaal (0 V DC).
  • De tv-ingang is een enkele audio-ingang met verschillende opties voor connectoren. Als er een HDMI-kabel is aangesloten, krijgt deze altijd voorrang. Optisch en coaxiaal digitaal krijgen voorrang door het eerste aanwezige signaal (houd er rekening mee dat sommige optische uitgangen altijd als signaal worden geregistreerd)
    Het is niet mogelijk om via de afstandsbediening te schakelen tussen de digitale ingangen voor de tv-bron.
  • Het is mogelijk om een draadloze Citation Sub of Sub S te verbinden met de Citation Amp.
  • De Citation Amp werkt met Chromecast ingebouwd (alleen audio) en ook met Hey Google-producten. U kunt bijvoorbeeld spraakopdrachten gebruiken om uw andere Google-luidsprekers te vertellen om muziek af te spelen op Citation Amp.
  • Sluit de Google Home-app en start deze opnieuw of start uw telefoon opnieuw. Start de Google Home-app opnieuw en de luidspreker zou nu moeten verschijnen.
  • De Citation Amp werkt met 4 ohm luidsprekers en heeft een vermogen van 200 watt per kanaal. Sluit geen luidsprekers aan van minder dan 4 ohm!
  • De Roon-controller (DLNA) wordt niet ondersteund, maar het is mogelijk om de Chromecast of Airplay van de Citation Amp te gebruiken om een ruimte te creëren binnen de Roon-app (abonnement bij Roon noodzakelijk).
  • Er zijn verschillende manieren om toegang te krijgen tot de geavanceerde instellingen. Op de instellingenpagina kunt u de instellingen voor subwoofer, EQ en ingangsgevoeligheid aanpassen.

Controleer of uw pc of smartphone is verbonden met hetzelfde netwerk als de Citation AMP:

1. Ga op een pc naar de "Netwerk"-map". Daar vindt u een pictogram voor de Citation Amp. Dubbelklik hierop en u gaat naar de interne webpagina voor geavanceerde instellingen voor uw Citation Amp.

2. Of ga in de Google Home-app naar de instellingen voor de Citation Amp. Onderaan de pagina vindt u het IP-adres van het apparaat. Kopieer en plak dit adres in uw webbrowser en u wordt naar de interne webpagina gebracht voor geavanceerde instellingen voor uw Citation Amp.