BDS 580

5.1-channel, 325 watt, Home Entertainment Systeem met AirPlay en Bluetooth® technologie

Aan de slag met uw BDS 580

Aan de slag met uw BDS 580

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Power Consumption
110W maximum; less than 1W standby
Height (mm)
78.5
Width (mm)
238.8
Length (mm)
400.2
Weight (kg)
3.72
Continuous Average Power (FTC) Per Channel
65 watts per channel, 20Hz – 20kHz, @ less than 1% THD, both channels driven into 6 ohms
Input Sensitivity/Impedance
250mV/> 10k
Signal-to-Noise Ratio (IHF-A)
–90dB
Frequency Response
20Hz – 20kHz, ±0.5dB @ 1W
Slew Rate
40V/usec
Power Requirement
100 – 240V AC, 50/60Hz

5.1-channel, 325-watt, 3D Blu-ray Disc™ System

Maak kennis met de 5.1-channel, Home Entertainment Systeem met direct toegang tot al uw draagbare apparaten. De Harman Kardon® BDS 580 is een elegant, high-performance, 3D Blu-ray Disc™-systeem die de mogelijkheden van Blu-ray naar een hoger niveau brengt. Het beschikt over drie HDMI® ingangen met 3D; HDMI Audio Return Channel (ARC) voor compatibele TVs; Wi-Fi® netwerk netwerkmogelijkheden, wat een draadloze Ethernet-aansluiting overbodig maakt; Apple AirPlay voor het streamen van content van uw iPad, iPhone, iPod of iTunes op uw Mac of PC;Bluetooth® MultiConnect™ technologie voor het gelijktijdig koppelen van twee apparaten; NFC voor eenvoudigeBluetooth® koppeling en DLNA® 1.5. Met de BDS 580 kunt u ook verbinding maken met Pandora® en andere online diensten (indien beschikbaar). Harman Kardon legendarische best-in-class geluidstechnologie brengt Dolby TrueHD en DTS-HD tot leven. Met Dolby Volume hoort u alles zoals oorspronkelijk bedoeld was, zonder de buren te storen. Optimaliseer uw luisterervaring met het EzSet/EQ™ luidsprekerkalibratie systeem. Het instellen en gebruik van het systeem is eenvoudig en plezierig dankzij de fraaie en aantrekkelijke high-definition grafische interface of met de gratis remote app voor iOS en Android. Met andere woorden, de BDS 580 verhoogt de normen van wat u verwacht van een Home Entertainment Systeem.

De BDS 580 Home Entertainment Systeem levert 65 watt per kanaal aan vermogen voor uw 5 kanaals systeem. Aansluiten op een actieve subwoofer voor verbeterde laagfrequente prestaties en extra Entertainment geluidsbeleving. Om het meest accurate, dynamisch geluid met verbeterde helderheid en realisme te zorgen, zelfs bij de hoogste volumeniveaus, levert een digitale voeding de versterkers met alle benodigde kracht, zonder het gewicht en volume van de traditionele voedingsystemen en zware transformatoren. Het netto resultaat is een geweldig klinkend systeem dat ook milieuvriendelijk is.
De BDS 580 streamt audio van vrijwel elk draagbaar apparaat. Bij gebruik van computers met iTunes, Apple iPad, iPhone en iPod touch-apparaten kunt u entertainment streamen met de ingebouwde AirPlay -technologie. BDS 580's geïntegreerde Bluetooth® technologie met HARMAN TrueStream en MultiConnect garandeert connectiviteit met vrijwel iedere tablet, smartphone of laptop. Met MultiConnect is het niet meer nodig een apparaat los te koppelen om met een tweede apparaat te streamen. Met de USB-poort op het voorpaneel kunt u apparaten rechtstreeks aansluiten zonder gebruik van een externe adapter of draadloze verbinding. De BDS 580 is ook compatibel met DLNA 1.5 voor muziek, foto's en video's, dus biedt meerdere opties voor het afspelen van inhoud via uw thuisnetwerk.
Sluit uw NFC-enabled Android™ en Windows® apparaten snel en eenvoudig aan op BDS 580 met Bluetooth. BDS 580 is voorzien van een NFC sensor die, terwijl Bluetooth® is ingeschakeld, directe koppeling mogelijk maakt door de BDS met uw apparaat aan te raken.
Plaats uw BDS 580 waar u wilt. De Wi-Fi netwerkvoorziening maakt verbinding met uw thuisnetwerk zonder een bekabelde netwerkverbinding. U hebt direct draadloze toegang tot streaming services, Apple AirPlay, DLNA, receiver updates en aanvullende online BD-Live™ inhoud voor uw Blu-ray Disc™-media.
Volledige netwerkverbindingen bieden snelle toegang tot uw favoriete online content van oa Pandora®, YouTube™ en anderen (indien beschikbaar).
De HARMAN TrueStream garantie is uw verzekering voor de best mogelijke luisterervaring. HARMAN TrueSelect streamt audio draadloos via Bluetooth® technologie en selecteert de nieuwste, meest geavanceerde draadloze optie om de hoogste kwaliteit te leveren, ongeacht welke toepassing of bron die u kiest.

Meer support

20 resultaten