Harman Kardon SoundSticks 4

Bluetooth luidsprekersysteem

Aan de slag met uw Harman Kardon SoundSticks 4

Product Specificaties

Transducers:1.4” full range x8, 5.25” subwoofer x1
Uitgangsvermogen
140 W RMS
Nominaal uitgangsvermogen
140 W RMS
Stroomaansluiting
24V/3.7A
Frequentierespons
40Hz-20kHz
Signaal/ruis-verhouding
80dB
Afmetingen (B x H x L)
Woofer 231mmx276mmx231mm; Satellietluidsprekers 271mmx84mmx84mm
Gewicht
4,432 kg
Bluetooth® versie
4.2
Bluetooth® profiel
A2DP 1.3, AVRCP 1.6T
Bluetooth® zenderfrequentiebereik
2.402 – 2.480 GHz
Bluetooth® zendervermogen
0 - 9 dBm
Bluetooth® zendermodulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Wi-Fi network
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 GHz / 5 GHz)

Uniek en onweerstaanbaar

Verrijk uw interieur met een tijdloos icoon, de Harman Kardon SoundSticks 4. Dit unieke audiomeesterwerk van het legendarische merk Harman Kardon brengt uitzonderlijk geluid samen met artistieke vormgeving. Breng harmonie in uw interieur met een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en prachtige transparante materialen. Harman Kardon SoundSticks 4, als kunstobject geprezen door gepassioneerde audioliefhebbers over de hele wereld, is een verbluffend systeem dat uw interieur vult met levendige hoge tonen en een ongelooflijke bas. Transformeer uw geluid én stijl, en geniet op een nieuwe, uitzonderlijke manier van muziek .

Harman Kardon SoundSticks 4 is het pronkstuk in ieder modern interieur. De baanbrekende transparante stolp en het slanke silhouet sluiten naadloos aan op uw inrichting. De twee satellietluidsprekers en de subwoofer zien er verbluffend uit, afgewerkt met een golvend oppervlak dat de schoonheid van muziek weerspiegelt.
Ontdek de perfecte combinatie van iconisch ontwerp en uitzonderlijke audio, het resultaat van tientallen jaren technische expertise. Geniet van een consequent rijke bas uit de indrukwekkende stolp-subwoofer. De twee satellietluidsprekers hebben bovendien elk vier drivers, voor een helder geluid dat de kamer vult en imponeert.
Stream muziek draadloos via Bluetooth en geniet van kamervullend geluid.