Esquire 2

Hoogwaardige draagbare Bluetooth luidspreker met quadmicrofoon conferencing systeem

Aan de slag met uw Esquire 2

Aan de slag met uw Esquire 2

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Support
A2DP v1.3; AVRCP v1.5; HFP v1.6; HSP v1.2
Transducer
4 x 32mm
Rated power
2 x 8W
USB charge out
Maximum 5V 1A
Dimensions (W x D x H)
190 x 34 x 130 mm
Weight
599 g
Frequency Response
75Hz ~20kHz
Signal-to-Noise Ratio
>80dB
Width
190mm
Depth
34mm
Height
130mm
Weight
599 g
Bluetooth transmitter frequency range
2.402GHz~2.480GHz
Bluetooth transmitter power
0~4dBm
Bluetooth transmitter modulation
GFSK, 8DPSK, π/4 DQPSK
Bluetooth version
4.1
Battery type
Lithium polymer (3.7V 3200mAH)
Music playtime
up to 8 hours (varies by volume level and audio content)
Battery charge time
3.5 to 5.5 hours (varies by charging current, maximum 5V 2A)

The centerpiece of master craftsmanship and performance

De Harman Kardon Esquire 2 draagbare Bluetooth luidspreker is de essentie van vakmanschap en prestaties, gecombineerd met hoogwaardige materialen die voldoen aan de eisen van professionals on-the-go. Esquire 2 levert rijke hoogwaardige akoestiek dankzij de toepassing van geavanceerde akoestische engineering in 4 professioneel gestemde sound drivers. De oplaadbare batterij ondersteunt maximaal 8 uur speeltijd en beschikt over een USB-oplaadaansluiting zodat u onderweg nooit zonder stroom bent. De Esquire 2 beschikt ook over een ongeëvenaard "group conferencing" systeem, een aluminium "unibody" behuizing, lederen afwerking en ingebouwde quadmicrofoon VoiceLogic met ruis- en echo-onderdrukking en 360-graden voice pick-up voor kristalhelder geluid bij conferencing. Esquire 2’s elegante vormfactor en lichtgewicht ontwerp past moeiteloos in een koffer of handtas, maar is nadrukkelijk aanwezig in een vergaderruimte.

Koppel draadloos maximaal 2 smartphones of tablets met de luidspreker voor het afspelen van muziek in hoogwaardige kwaliteit.
De ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij levert tot 8 uur speeltijd en laadt apparaten op via de USB-poort.
Harman VoiceLogic ruis en echo-onderdrukking technologie biedt 360 graden voice pick-up voor kristalhelder telefonisch vergaderen.
Geavanceerd vakmanschap, geraffineerde elegantie en prestaties in een alles-in-één luidspreker.

Meer support

11 resultaten