Esquire

Draagbare, draadloze speaker met handsfree-systeem

Aan de slag met uw Esquire

Product Specificaties

3.5mm
Bluetooth
Amplifier Power
2 x 10 Watts
Frequency Response
80-22kHz
Signal-to-Noise Ratio
80dB
Height (mm)
147
Width (mm)
147
Depth (mm)
46.5
Input Connection
Aux-in, Bluetooth

Portable elegance meets versatile functionality.

Neem uw geluid altijd mee - waar u ook naartoe gaat. De Harman Kardon Esquire is een verfijnde draagbare luidspreker die duidelijk anders is dan andere luidsprekersystemen. Kort gezegd, de Harman Kardon Esquire is beter. Bereid u voor op een heel andere manier van reizen. De Harman Kardon Esquire is uw nieuwe, on-the-road, Bluetooth® audiosysteem. De Esquire is een Bluetooth® luidspreker voorzien van ingebouwd handsfree telefoonsysteem dat het onderweg genieten van muziek opnieuw definieert. Deze duurzame, draagbare luidspreker is vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit waaronder een lederen achterzijde en een aluminium afwerking. Aan de binnenkant vindt u pure Harman Kardon-engineering, met dubbele drivers en een ingebouwde baspoort voor een helder geluid. Op maat afgestelde microfoons en echo/noise-cancellation techniek zorgen voor heldere handsfree gesprekken vanaf uw Bluetooth®-enabled smartphone. Dankzij een batterij duur tot 8-uur is de Esquire altijd en overal gebruiksklaar. De stijlvolle etui biedt bescherming tijdens het reizen en dankzij de 3-poorts USB-adapter kunt u meerdere apparaten gelijktijdig opladen. Harman Kardon Esquire, een handsfree speaker systeem dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden en de perfecte partner is voor iedereen die hoge eisen stelt aan geluidskwaliteit in een draagbare vorm.

Dit draagbare, dual-microfoon systeem levert uitstekende geluidskwaliteit en een stabiele verbinding, waar u ook bent. Met Smart Orientation kunt u de luidspreker overal plaatsen, zonder een woord te missen.
Het 2-weg luidsprekersysteem met ingebouwde baspoort helpt de Esquire geweldige prestaties te leveren. Duidelijke, heldere hoge- en middentonen zorgen ervoor dat de stem klinkt alsof uw gesprekspartner bij u aanwezig is. De extra-lage basfrequenties geven de Esquire een evenwichtig geluidsbeeld.
Geen kabels en snoeren – gewoon draadloos. Geniet van eenvoudige Bluetooth® setup via NFC en heldere, hoge bandbreedte Bluetooth® streaming. Zodra u uw muziek van uw smartphone of tablet naar de Esquire streamt, staat u meteen in de spotlights.
Geen stroom? Geen probleem. Esquire's ingebouwde batterij biedt tot 8-uur muziek en handsfree bellen. Laad hem op en u kunt aan de slag. Dankzij de 3-poorts USB voeding kunt u eenvoudig uw telefoon of tablet opladen.
Hoe u het ook bekijkt, de Harman Kardon Esquire is een goed uitziende accessoire die past bij uw drukke levensstijl. Zijn fraaie verschijning - met onder andere aluminium, leer en een gepatenteerde grill - klinkt net zo goed als hij eruit ziet.

Meer support

6 resultaten