Harman Kardon Enchant Speaker

Compacte draadloze luidspreker met Dolby Atmos®

Verkocht vanaf 2024 tot nu

Aan de slag met uw Harman Kardon Enchant Speaker

Product Specificaties

Gebruikstemperatuurgebied
0 - 45 °C
Model
Enchant luidspreker
Standby-verbruik in netwerk
<2,0 W
Totaal uitgangsvermogen luidspreker (RMS bij 1% THV)
90 W
Transducer
1x 25 mm tweeter, 1x 92 mm woofer, 2x 50 mm drivers voor het volledige bereik
Voeding
100 – 240 V AC, ~ 50/60 Hz
Frequentiebereik
55 Hz - 20 kHz (-6 dB)
Afmetingen (B x H x D)
163 x 205 x 163 mm / 6,4" x 8,0" x 6,4"
Afmetingen verpakking (B x H x D)
212 x 318 x 212 mm
Gewicht verpakking
3,05 kg
Gewicht
2,16 kg
Bluetooth-profiel
A2DP 1.3.2, AVRCP 1.5
Bluetooth-versie
5.2
Bluetooth-zendvermogen
< 13 dBm (EIRP)
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2400 MHz - 2483,5 MHz
Frequentiebereik wifizender 2,4 GHz
2412 - 2472 MHz (2,4 GHz ISM Band, VS 11 kanalen, Europa en elders 13 kanalen)
Frequentiebereik wifizender 5 GHz
5,15 - 5,35 GHz, 5,470 - 5,725 GHz, 5,725 - 5,825 GHz
Vermogen wifizender 2,4 GHz
<20 dBm (EIRP)
Vermogen wifizender 5 GHz
5,15 - 5,25 GHz
Wifinetwerk
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2,4 GHz/5 GHz)

Tijdloos ontwerp. Superieure muziekervaring.

De stijlvolle Harman Kardon Enchant draadloze luidspreker laat je de wereld om je heen vergeten en omringt je met de muziek waarvan je houdt, dankzij de omhooggerichte drivers en Dolby Atmos® Music. Je kunt de compacte, alles-in-één luidspreker overal in de kamer plaatsen. Hij kalibreert zichzelf automatisch voor kamervullend geluid. Geniet overal van je favoriete afspeellijst met Dolby Atmos® Music, die vloeiend werkt met AirPlay, Alexa MRM, Chromecast built-in™ en Spotify Connect. De geluidskwaliteit van de Enchant draadloze luidspreker wordt aangevuld met een slanke, minimalistische vormgeving die in elke kamer past en deels is gemaakt van gerecyclede materialen.

De Harman Kardon Enchant draadloze luidspreker levert een superieure 3D-geluidservaring met Dolby Atmos® Music. De schuine zijkant en omhooggerichte drivers verspreiden geweldige hoogte-effecten voor kamervullend geluid met een minimale voetafdruk.
Stream je muziek zoals jij dat wilt. Maak via Bluetooth een directe verbinding tussen je telefoon of andere apparaten of gebruik de ingebouwde wifi van de Harman Kardon Enchant draadloze luidspreker. Hierdoor kun je muziek ononderbroken en in hoge kwaliteit streamen. De Enchant draadloze luidspreker heeft ingebouwde wifi en werkt met AirPlay, Chromecast built-in™ en Spotify Connect, zodat je met het best mogelijke geluid kunt luisteren naar je favoriete muziekstreamingdienst.
De Harman Kardon Enchant draadloze luidspreker heeft echter meer dan alleen fantastisch geluid. Het prachtige ontwerp maakt hem een genot om in huis te hebben en de luidspreker past in vrijwel elke interieurstijl. Deze aandacht voor detail komt tot uiting in het hele ontwerp, van de slanke, minimalistische vorm tot het opvallende en gebruiksvriendelijke bedieningspaneel.
Geniet van fantastisch geluid in elke kamer. De Harman Kardon Enchant draadloze luidspreker kalibreert zichzelf automatisch in stilte wanneer deze wordt ingeschakeld, waar je hem ook plaatst, om je de beste geluidskwaliteit in elke ruimte te bieden. Leun achterover en luister.
De Harman Kardon One-app maakt het instellen van de Harman Kardon Enchant draadloze luidspreker eenvoudig. Je kunt met de app geluidsinstellingen personaliseren en door de geïntegreerde muziekdiensten bladeren om je nieuwe favoriete afspeellijst te vinden. Je kunt ook de EQ aanpassen en je compatibele luidsprekers vanaf één praktische plek bedienen.
De Harman Kardon Enchant draadloze luidspreker is gemaakt van 90% gerecyclede kunststof, 80% gerecycled aluminium en 100% gerecycled polyestergaren. Hij is Energy Star-gecertificeerd en verpakt in met soja-inkt bedrukt FSC-gecertificeerd papier.
De Harman Kardon Enchant draadloze luidspreker levert 3D ruimtelijk geluid. Maar waarom zou je het daarbij laten? Voeg een tweede Harman Kardon Enchant draadloze luidspreker toe voor nog beter Dolby Atmos® Music-geluid. Of gebruik ze met een Harman Kardon Enchant 900- of Enchant 1100-soundbar en een Enchant subwoofer voor een 5.1.4-kanaals thuisbioscoopsysteem.