InstantCharger 20W 1 USB

Compacte USB-C PD-oplader

Aan de slag met uw InstantCharger 20W 1 USB

Product Specificaties

Uitgangsvermogen (max., W)
20.0
Bedrijfstemperatuur
0~45°C
Gemiddelde actieve efficiëntie (minuten)
82.09%
Efficiëntie bij lage belasting (10%, min.)
75.28%
Stroomverbruik bij niet laden (max., W)
0.06
Ingangsvermogen
100-240V, 50–60Hz, 0.6A
USB-C uitgangsvermogen (max.)
20W
Gewicht
US: 42.0 g / 0.09 lbs EU: 58.5 g / 0.13 lbs UK: 65.0 g / 0.14 lbs AU: 60.0 g / 0.13 lbs
Afmetingen oplader (exclusief stekker) (B x H x D)
35 x 35 x 28 mm / 1.40 x 1.40 x 1.10
Compatible met USB-C
Ja
Milieuvriendelijke verpakking
Ja
Power Delivery 3.0
Ja
* Oplaadtijden gebaseerd op SGS-tests met behulp van USB-C-poort en compatible oplaadkabel. De werkelijke gebruikerservaring kan variëren en is afhankelijk van vele factoren, zoals model, batterijgrootte, temperatuur, vochtigheid evenals conditie en leeftijd van het apparaat.

Power your life.

Ga op pad met de compacte InstantCharger 20W 1 USB. Deze oplader van zakformaat kan een apparaat snel opladen met een USB-C-kabel. Of het nu je telefoon, powerbank, camera, oordopjes of zelfs je console is. Dankzij de automatische bescherming hoef je je nooit meer zorgen te maken over je apparaten. Het is gemaakt van gerecycled plastic en verpakt in duurzame, milieuvriendelijke materialen. Reis licht, waar je ook naartoe gaat.

Met Power Delivery 3.0 kun je jouw apparaten snel opladen. Een iPhone 12* laad je al voor 50% op in 30 minuten en een Samsung Galaxy S21*​ in slechts 40 minuten. Ja, zo snel.
Grote, zware laders zijn niet meer nodig. De snelle InstantCharger 20W 1 USB is een lichtgewicht stroomadapter. Perfect voor mensen die niet te veel gewicht mee willen slepen.
Dit is een milieuvriendelijke USB-lader. Met 90% gerecycled plastic en FSC-gecertificeerde verpakking bedrukt met organische soja-inkt.
De stopcontactlader biedt automatische bescherming tegen oververhitting, overstroom en overspanning.

Meer support

16 resultaten
  • Nee, je mag alleen de InfinityLAB US, UK en EU verwisselbare stekkers gebruiken die in de verpakking zitten.
  • Je kunt bijna alles opladen met een USB-A- of USB-C-kabel: telefoons, oordopjes, powerbanks, camera’s, zelfs je laptop of console.
  • De aanbevolen bedrijfstemperatuur voor de InfinityLAB-oplader is tussen de 0 en 45 °C.
    Onze opladers bieden automatische bescherming tegen oververhitting en overstroom/overspanning.
    Als de bedrijfstemperatuur buiten het bereik valt, past deze oplader de uitgangsspanningen automatisch aan om zichzelf en je apparaten te beschermen.
  • De InfinityLAB-oplader is niet gemaakt voor natte omgevingen.
    De oplader is niet waterdicht. Als deze nat wordt, bestaat er een kans op kortsluiting, wat schade kan veroorzaken aan andere elektronica die je erop aansluit.
    Zorg dat je je oplader altijd droog houdt.
  • Het is geen probleem om de InfinityLAB-oplader in het stopcontact te laten zitten als je deze niet gebruikt. Maar zelfs zonder je apparaat op te laden, verbruikt de oplader een beetje stroom wanneer deze is verbonden met een actieve stroombron.

Om energie te besparen, kun je het beste de stekker uit het stopcontact halen als je de oplader langdurig niet gebruikt.
  • Ja, het is normaal dat deze warm wordt tijdens het opladen. De InfinityLAB-oplader biedt bescherming tegen oververhitting, zodat je het apparaat veilig kunt gebruiken.
  • Voor de oplader van 20 W is het maximale uitgangsvermogen 20 W in totaal.
    Voor de oplader van 30 W is het maximale uitgangsvermogen 30 W in totaal.
    Voor de oplader van 65 W is het maximale uitgangsvermogen 65 W in totaal.
    Voor de oplader van 100 W is het maximale uitgangsvermogen 100 W in totaal.
    Voor de opladers van 30 W, 65 W en 100 W is bij het tegelijkertijd opladen van meer dan één apparaat het totale maximale uitgangsvermogen respectievelijk 30 W, 65 W en 100 W. Je kunt ook gedetailleerde informatie over het uitgangsvermogen bekijken in de specificatie op de productpagina.
  • Om je laptop op te laden met 65 W PD , heb je een USB-C naar USB-C-kabel nodig die een minimale stroomsterkte van 3 A ondersteunt.
    Om je laptop op te laden met 100 W PD, heb je een USB-C naar USB-C-kabel met E-markering nodig die een stroomsterkte van 5 A ondersteunt.
  • De InfinityLAB-oplader heeft een "slimme" stroomverdelingsfunctie en is slim genoeg om te weten hoe deze stroom moet toewijzen, afhankelijk van welke apparaten zijn aangesloten.

Neem de oplader van 65 W als voorbeeld:
    Als slechts 1 USB-C-apparaat op deze oplader wordt aangesloten, kan de USB-C-poort max. 65 W PD snel opladen.
    Als u tegelijkertijd één USB-C-apparaat en één USB-A-apparaat aansluit op deze oplader, kan de USB-A-poort maximaal 15 W snel opladen en de USB-C-poort maximaal 45W PD snel opladen.
  • Ja. De InfinityLAB-oplader is ontwikkeld met stroompiekbeveiliging om je apparaten te beschermen.