AKG N5005

In-ear-hörlurar av referensklass med 5-vägs elementuppsättning och anpassbart ljud

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

System
Hybridteknik
Elementstorlek
9,2 mm + 4 balanserad armatur
Intervall för dynamisk frekvensåtergivning
10–40 000 Hz
Känslighet
116 dB SPL/V vid 1 kHz
Impedans
18 ohm
Bluetooth-sändareffekt
0–4 dBm
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-frekvens
2,402–2,480 GHz
Bluetooth-profiler
A2DP V1.2, AVRCP V1.4, HFP V1.6, HSP V1.2
Bluetooth-version
V4.1
Batterityp
Litiumjon
Uppladdningsbart polymerbatteri (120 mA/3,7 V)
Laddningstid
<2 timmar
Musikspelningstid med BT på
8 timmar
Samtalstid med BT på
8 timmar
Vikt (g)
11,4 g

Vi är kreativa med ljud.

AKG N5005, minutiöst uppbyggda i förstklassig blank svart keramik, är essensen av ren och detaljerad återgivning av studioljud utan förvrängning eller störningar. Genom den banbrytande kombinationen av ett dynamiskt element och fyra balanserade armatur-element i varje öronsnäcka erbjuder AKG perfekt balanserade hörlurar med 5-vägs elementkonfiguration och inställningsmöjligheter som är unika i sitt slag och låter dig välja mellan fyra avvägda preferenseffekter. Tack vare certifierad högupplösning replikerar AKG N5005 ett exakt mellanregister, en kristallklar diskant och en varm bas som låter dig inspireras av musikens renhet. De är ett utmärkt komplement till din rörliga livsstil, med löstagbar Bluetooth® 4.1-kabel, 8 timmars batteritid, universell fjärrkontroll med 3 knappar och mikrofon, kristallklara samtal och ett exklusivt fodral som gör det smidigt att ta dem med.

Genom den banbrytande kombinationen av ett dynamiskt element och fyra balanserade armatur-element återges ett ljud av studiokvalitet som musiker och ljudtekniker eftersträvar.
De fyra unika filtren medger justering så att bas-, mellanregister- och diskantfrekvenser moduleras efter dina personliga önskemål.
Lyssna på din favoritmusik trådlöst och ta emot handsfree-samtal med kristallklart ljud.
N5005 är framställda av förstklassiga material och levereras med silikontoppar och Spinfit-toppar i tre storlekar (S, M, L) som ger perfekt passform och maximal komfort.

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• Dessa hörlurar har ingen IPX-klassning och är inte vattenskyddade. För hög fuktighet eller för mycket stänk kan medföra skador som inte kan åtgärdas på hörlurarna.