Y500 Wireless

Trådlösa on-ear-hörlurar

Elementstorlek
40 mm
Frekvensåtergivning
16 Hz–22 kHz
Känslighet
117 dB SPL/V vid 1 kHz
Maximal SPL
92 dB
Mikrofonens känslighet vid 1 kHz dB v/pa
-42
Impedans
32 OHM
Bluetooth-sändareffekt
0–4 dBm
Bluetooth-frekvens
2,402 GHz–2,48 GHz
Bluetooth-profiler
HFP V1.6, A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth-version
V4.2
Batterityp
Litiumjonpolymerbatteri (3,7 V, 900 mAh)
Laddningstid
2,5 timmar
Musikspelningstid med BT på
33 timmar
Samtalstid med BT på
33 timmar
Vikt
230 g

Väck din inspiration.

AKG Y500 Wireless-hörlurarna erbjuder prisbelönt referensljud och kraftfull strömningskapacitet. De är tillverkade av exklusiva material som håller länge, och tack vare stöd för AAC-kodning levererar de inspiration i form av fantastiskt ljud. Y500 Wireless har en mjuk huvudbygel och öronkåpor med minnesskum för komfort, samt detaljer av aluminium för bättre hållbarhet. Hörlurarna har dessutom justerbart omgivningsljud så att du kan hålla koll på omgivningen samtidigt som du lyssnar på musik och låter inspirationen flöda. Med 33 timmars batteritid, en avtagbar kabel med 1-knapps universell mikrofon/fjärrkontroll för handsfree-samtal, automatisk uppspelning/paus samt flerpunktsanslutning kommer AKG Y500 Wireless-hörlurarna att ta din artistiska förmåga till nya höjder.

Prisbelönt ljudkvalitet som gör att du kan urskilja varje detalj i dina nya favoritlåtar.
Håll koll på omgivningen samtidigt som du lyssnar på musik och låter inspirationen flöda, med en knapptryckning.
Hörlurarna pausar automatiskt när du tar av dem och fortsätter uppspelningen när du placerar dem över öronen.
Justera enkelt volym- och ljudinställningar utan att ta av hörlurarna.
Nya fräscha färger, exklusiva material och smakfull design gör att hörlurarna känns och ser ut lika bra som de låter.
Strömma dina favoritlåtar trådlöst och med hög kvalitet tack vare stöd för AAC-kodning.
Njut av över en hel dag av musikinspiration utan att ladda.
Med bara 5 minuters snabbladdning kan du njuta av din musik i ytterligare en timme.
Växla enkelt mellan att lyssna på musik på din bärbara enhet till ett samtal på telefonen så att du aldrig missar ett samtal.
Enkel och praktisk styrning av både musik och samtal.