AKG N400NC TWS

Helt trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering

Produktspecifikationer

Örontoppsmaterial
Silicon
8.2
96
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
10 Hz – 20 kHz
16
1
Laddfodralets vikt (g)
65
Charging Case Weight (oz)
2.3
Öronsnäckans vikt (g)
15.4
Earpiece Weight (oz)
0.5
Bluetooth-profiler
A2DP V1.3, AVRCP V1.5, HFP V1.6
Bluetooth-frekvens
2.402 GHz - 2.480 GHz
Bluetooth-sändareffekt
0 - 13dbm
5.0
2
Max speltid med ANC påt (timmar)
5
6
Bixby
Ja
AKG-referensljud
Ja
Charging cable
Ja
Röstassistent
Ja
Aktiv brusreducering
Ja
Laddfodral
Ja
Uppladdningsbart batteri
Ja
Snabbladdning
Ja
Touch-kontroller
Ja
Helt trådlöst
Ja
Trådlös
Ja

Inspirerande ljud, fritt från brus och sladdar.

AKG N400NC TWS sammanför referensljud och klassledande aktiv brusreduceringsteknik i en förfinad, helt trådlös design. De är lätta och vattentäta och spelar inspirerande ljud i 12 timmar (sammanlagd speltid) samtidigt som de är fria från både brus och sladdar. Deras minimalistiska design har en pekpanel för alla funktioner så att du enkelt kan hantera samtal och musik eller komma åt virtuella assistenter för handsfree-hjälp. Deras ovala, ergonomiska utformning ger dig möjlighet att njuta av rent, tydligt ljud i en bekväm passform. Det eleganta laddningsfodralet har praktisk trådlös och snabb laddning (10 minuter ger en timmes speltid). N400NC TWS har även allt du behöver för att njuta av din Samsung-enhet och dess funktioner såsom den virtuella assistenten Bixby eller sömlös anslutning till Samsung-ekosystemet via Multi Device Experience-teknik. Ta studioljudet med dig.

Njut av friheten du bara får med en helt trådlös anslutning. Parkoppla dina AKG N400NC TWS till din smartphone och njut av den ultimata handsfree-upplevelsen.
Med den prisbelönta AKG-ljudkvaliteten kan du uppskatta varje detalj hos alla dina favoritlåtar. AKG N400NC TWS levererar ett rent, oförvrängt ljud när du är på språng med ett 8,2 mm stort, högkänsligt element med akustisk kammare i metall. Njut av studioljud varthelst dagen tar dig.
Klassledande aktiv brusreduceringsteknik som finjusterats för resor kombinerar en elegant design med premiummaterial – aluminium och mjuk silikon – för att reducera ljud från omgivningen och skapa en perfekt balans mellan ljud och stil.
AKG N400NC TWS tonsätter dina långa dagar med 12 timmars speltid (6 timmars speltid i öronsnäckorna + 6 timmar från laddningsfodralet). 10 minuters trådlös laddning från fodralet är tillräckligt för att få en timmes extra speltid. Laddningsfodralet stöder även laddning av typ C. N400NC TWS pausas automatisk och försätts i viloläge för att spara batteri när du inte använder dem.
Den perfekta partnern för en aktiv livsstil. AKG N400NC TWS är svett- och vattentåliga enligt IPX7. De påverkas inte av de flesta våta väderförhållanden så du kan fokusera på musiken och dagen framför dig.
Hantera ditt ljud med en trådlös pekpanel för alla funktioner. Ta emot eller avvisa telefonsamtal, höj eller sänk volymen, byt låtar, sätt på Ambient Aware, TalkThru eller aktivera den virtuella assistenten Bixby – allt med ett tryck eller en svepning på öronsnäckan.
AKG N400NC TWS har även allt du behöver för att utnyttja din Samsung-enhet till fullo då de enkelt ansluter till den virtuella assistenten Bixby och Multi Device Experience för sömlös anslutning till Samsung-ekosystemet.