N90Q

Autokalibrerande brusreducerande hörlurar i referensklass

Impedans
32 ohm
Max ineffekt
100 mW
Vikt
460 g
Kabelns längd
1,2 m och 3 m löstagbara kablar medföljer
Frekvensomfång
10-25 000 Hz
Känslighet
110 dB SPL @ 1 kHz/100 mV
Anslutning
3,5 mm kontakt

It takes a legend to enthrall the world. It takes two to change it.

AKG N90Q, som är inspirerade och designade av den Grammy Award-vinnande producenten Quincy Jones, är supermoderna hörlurar som representerar det allra yppersta inom akustisk återgivning och anpassning av ljud. Tack vare TruNote-autokalibrering och aktiv brusreduceringsteknik tillsammans med dubbel skumdämpning och reglage på öronkåporna låter N90Q användarna njuta av ett naturtroget och exakt ljud i toppkvalitet, med justerbar ljudbild och personanpassad tonkontroll. Lyxiga material som skinn och aluminium, fem patenterade teknologier och fullständigt HD-ljud skapar en oöverträffad ljudupplevelse som inspirerats av Quincy personligen.

Tillsammans med dubbel skumdämpning och reglage på öronkåporna för autokalibrering ger TruNote-tekniken exakt ljudåtergivning.
Bas och diskant kan justeras utan ljudförvrängningar och ger ett äkta personanpassat ljud – utvecklat med hjälp av Grammy-vinnaren Quincy Jones.
Flera ljudinställningsalternativ, inkusive "Standard", "2.1 Studio" och "5.1 Surround Sound"
Dubbeldensitets öronkuddar hjälper till att markant minska reflektioner i ljudkammaren och dubbla vridreglage på varje öronkåpa gör det enkelt att styra volym, bas, diskant och ljudbild.
USB-anslutning för uppspelning i full HD, programuppdateringar och snabbladdning.
Inbyggd DAC gör att högupplösta digitala ljudspår på en dator- eller Android-enhet kan anslutas direkt via mikro-USB-porten på hörlurarna. Det krävs ingen digital/analog/digital omvandling vilket innebär att det inte blir några kvalitetsförluster.