Y50BT

On-ear-Bluetooth-hörlurar

Frequency range
20-20kHz
MAX input power
50mW
Impedance
32ohms
Cable length
1.2m detachable audio cable
Connection
Jack 3.5mm
Sensitivity
113dB SPL/V

A winner deserves a winner.

Letar du efter lurar som passar just din stil och som du kan skapa helt fritt med? Vi presenterar hörlurarna AKG Y50BT, Bluetooth-förberedda hörlurar för enkel, problemfri anslutning med över 20 timmars batterikapacitet så att du kan skapa fritt.<CRLF>AKG Y50BT har 40 mm-element för balanserat, kraftigt ljud och samma ljudkvalitet som Y50, som belönades med utmärkelsen Årets hörlursprodukt av What Hi-Fi? Sound &amp; Vision 2014. Men det är inte allt – de är lika snygga att se på som fantastiska att lyssna på. I tre klara färger och med hybridmattglansiga ytor ger AKG Y50BT det bästa ljudet samtidigt som de ser väldigt bra ut.

En ren och klar, prisvinnande akustisk signatur i världsklass som gör ljud till en upplevelse på helt nya nivåer.
Lev ut dina passioner, trådlöst och enkelt tack vare reglagen på öronkåporna.
Musiken slutar aldrig spela. Y50BT har en bypass-kabel så att du kan höra dina favoritlåtar även om batterierna tar slut.