AKG Y600NC WIRELESS

Trådlösa over-ear-hörlurar med brusreducering

Produktspecifikationer

Drivenhetens storlek
40 mm
• Strömförsörjning
5V 1A
• Vikt
322 g
• Frekvenssvar
10 Hz - 24 kHz
• Känslighet
110 dB SPL/V@ 1 kHz
• Max SPL
93 dB
• Impedans
32 ohm
• Audio-Codecs-Format
UHQ, AAC, SBC
• Ström ledd via Bluetooth
<4 dBm
• Modulering ledd via Bluetooth
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
• Bluetooth-frekvens
2,402 GHz-2,48 GHz
• Bluetooth-profiler
HFP V1.6, A2DP V1.3,
AVRCP V1.5
• Bluetooth-version
V5.0
• Batterityp
polymer Li-ion batteri (3.7 V, 610 mAh)
• Laddningstid
2 timmar
• Musikspeltid med BT och ANC på
Upp till 25 timmar
• Musikspeltid med BT av och ANC på
Upp till 35 timmar
• Samtalstid med Bluetooth på
upp till 33 timmar

Hitta inspiration i ljudets kraft.

AKG Y600NC är designade med AKG-referensljud och aktiv brusreducering som gör det möjligt för dig att gå in i din musik och få kontakt med dina mest kreativa tankar. Med hjälp av Ambient Aware för total förnimmelse och TalkThru som låter dig prata med dina vänner utan att ta av hörlurarna håller AKG Y600NC dig koncentrerad och kreativ i de mest högljudda miljöer. AKG Y600NC trådlösa over-ear-hörlurar ger upp till 25 timmars inspirerade lyssning med Bluetooth och aktiv brusreducering på. Med automatisk Play/Pause pausas din musik när du tar av hörlurarna och startar när du tar på dem igen så att du din inspiraton kan fortsätta att flöda utan avbrott. Om du får ett samtal aktiveras brusreduceringsläget med dubbla mikrofoner för att ge dig naturlig och kristallklar kommunikation. Den lätta vikten och de stilrena och högklassiga materialen gör dem hållbara och bekväma, och med memory foam-vaddering och roterande gångjärn i zinklegering förhöjer AKG Y600NC-hörlurarna vilken kreativ process som helst. Y600 Wireless har allt du behöver för att njuta av din Samsung-enhet och dess egenskaper, inklusive UHQ codec-stöd för högklassigt ljud, enkel koppling till virtuella assistenten Bixby och MDE för att sömlöst koppla ihop den med Samsung-ekosystemet. Tack vare AKG:s kostnadsfria Headphones-app kan ljudet i din Y600 Wirelss finjusteras enligt dina önskemål.

Den prisbelönta AKG-ljudkvaliteten gör det möjligt för dig att njuta av alla detaljer i dina favoritlåtar. Bluetooth 5.0 med AAC codec-stöd möjliggör förlustfri streamingkvalitet.
Aktiv brusreduceringsteknologi som är finjusterad för de tillfällen då du är på resande fot har kombinerats med överlägset bra material - memory foam och proteinläder - för att reducera omgivande ljud och skapa en perfekt tyst zon för dig.
Hör din omgivning med två ljudinställningar. TalkThru-läget sänker volymen på musiken och kopplar på mickar som är optimerade för samtal så att du enkelt kan tala med dina vänner utan att ta av dina hörlurar. Ambient Aware-läget framhäver ljuden i din omgivning så att du blir mera medveten om vad som sker omkring dig. Ta full kontroll över dina hörlurar med ett knapptryck eller via AKG Headphones-appen.
Hörlurarna pausar automatiskt när de tas av och fortsätter automatiskt att spela när du sätter på dem igen.
De lätta, trådlösa AKG Y600NC-hörlurarna har bekväm passform och är ergonomiskt utformade för att underhålla dig under både långa och korta resor.
Växla mellan att lyssna på musik på din bärbara enhet till att ta ett samtal från din telefon utan ansträngning - på så sätt missar du aldrig något samtal.
Få 25 timmars speltid med både Bluetooth och aktiv brusreducering på, och upp till 35 timmars speltid med bara ANC på eller använd dem i princip hur länge som helst i passivt läge. En snabbladdning på 10 minuter ger ytterligare 4 timmars speltid.
AKG Y600NC Wireless har allt du behöver för att njuta av dina Samsung-enheter tack vare UHQ codec-stödet för högklassigt ljud, enkel koppling till virtuella assistenten Bixby och MDE som gör att de sömlöst kan kopplas ihop med Samsung-ekosystemet.
Ekobrusreduceringen med dubbla mikrofoner ger telefonkommunikation med perfekt ljud samtidigt som den innovativa roterande kontrollen gör det lätt att kontrollera volymnivån i trådlöst läge. Den extra universala fjärrkontrollen/mikrofonkabeln med en knapp ger full kontroll över ljud och samtal när den är inkopplad med sladd.
För att få ännu mer kontroll över AKG-ljudet kan du ladda hem AKG:s kostnadsfria Headphones-app för att hitta de perfekta inställningarna för “ditt” ljud.