JBL Quantum 50

Trådbundet in-ear-gamingheadset med volymreglage och mikrofondämpning

Såld från 2020 tills nu

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Elementstorlek (mm)
8.6
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
97
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedans (ohm)
16
Vikt (g)
21.5
Vikt (oz)
.76
Inbyggd mikrofon
Ja
TwistLock®-teknik
Ja

Sound is Survival

Varje ljud räknas. Med JBL QuantumSOUND Signature hör du fiender (och vänner) tydligare än någonsin. Anpassad för mobilen, men du kan spela på det sätt du vill tack vare kompatibilitet med alla plattformar. Twistlock™-tekniken ger dig komfort och stabilitet, så slå dig ner – du kommer att hålla igång länge. Behåll fokus på att slå bossen, du har en integrerad fjärr med separat volymkontroll, mikrofondämpning och en multifunktionsknapp för samtal och musik. Välj en färg som matchar ditt humör. Klar musik för ett klart huvud. Du kan det här.

Med 8,6 mm element som drivs av JBL QuantumSOUND Signature hör du fiender (och vänner) tydligare än någonsin. Kasta dig in i en ny värld av mobila spel. Snappa upp minsta lilla ljud. Spela för att dominera.
När du är i zonen är du i zonen. Inga mer pilliga reglage. Tack en separat volymkontroll, mikrofondämpning och en multifunktionsknapp krånglar du inte till det.
Optimerad för multiplayer-spel. Mikrofonen sitter nära munnen och en bit bort från andra kontroller, vilket ger dig överlägsen röståtergivning.
Du är här för att stanna. Med en kombination av JBL-patenterad ergonomisk teknik och ultra-mjukt silikon, som ger en säker passform, kommer de längsta spelsessionerna att flyta smidigt.
JBL Quantum 50 är anpassad för mobilen, men kompatibel med alla plattformar: PC, Mac, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, mobil och VR. Oavsett var och hur du spelar kan du lätt koppla upp dig till en annan värld. *Kompatibel med PlayStation (PS5 och PS4) **Kompatibel med alla Xbox-modeller inklusive Xbox Series X S och One

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Längden från Aux-kontakten till nedre delen av knappanelen (endast kabel, exklusive kontakt och knappanel) är cirka 90 cm.

Längden på kabeln som går från toppen av knappanelen till nedre delen av varje öronsnäcka (endast kabel, förutom öronsnäckorna och knappanelen) är cirka 29 cm.

Öronsnäckornas längd är cirka 2 cm.

Knappanelens längd är cirka 6,5 cm.

Den totala längden är cirka = 127,5 cm.