JBL Quantum 50C

In-ear-spelheadset med USB-C-adapter för kompatibilitet med flera enheter, volymreglage och mikrofondämpning

Såld från 2024 tills nu

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Elementstorlek
8,6 mm dynamiskt
Frekvensåtergivning
20 Hz–40 kHz
Mikrofonens frekvensåtergivning
100 Hz–10 kHz
Maximal ingångseffekt:5 mW
Impedans
16 ohm
Känslighet
97 dB SPL vid 1 kHz/1 mW
Mikrofonens känslighet
-41 dBV vid 1 kHz/Pa
Vikt
21,5 g

Ljud betyder överlevnad Våga dyka in

Alla ljud räknas och med omslutande JBL QuantumSURROUND och JBL QuantumSOUND Signature Hi-Res-certifierad hör du fiender (och vänner) tydligare än någonsin. Anpassad för mobilen, men du kan spela på det sätt du vill tack vare kompatibilitet med alla plattformar. Twistlock™-tekniken ger dig komfort och stabilitet, så slå dig ner – du kommer att hålla igång länge. En USB-C-anslutning gör dem kompatibla med olika enheter som datorer, mobiler och spelenheter. Behåll fokus på att slå bossen, du har en integrerad fjärr med separat volymkontroll, mikrofondämpning och en multifunktionsknapp för samtal och musik. Välj en färg som matchar ditt humör. Klart ljud för ett klart huvud. Du kan det här.

Med 8,6 mm element som drivs av Hi-Res-certifierat JBL QuantumSOUND Signature hör du fiender (och vänner) tydligare än någonsin. Låt dig omslutas av ljud och kasta dig in i en annan värld av mobilspel med JBL QuantumSURROUND. Snappa upp minsta lilla ljud. Spela för att dominera.
När du är i zonen är du i zonen. Inga mer pilliga reglage. Tack en separat volymkontroll, mikrofondämpning och en multifunktionsknapp krånglar du inte till det.
Optimerad för spel med flera spelare och Discord-certifierad. Mikrofonen sitter nära munnen och en bit bort från andra kontroller, vilket ger dig överlägsen röståtergivning.
Du är här för att stanna. Med en kombination av JBL-patenterad ergonomisk teknik och ultramjukt silikon som ger en säker passform, flyter även de längsta spelsessionerna på smidigt.
JBL Quantum 50C är anpassad för mobilen, men är kompatibel med alla plattformar: PC, Mac, Xbox ONE, PlayStation 4 och 5, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, mobil och VR. Oavsett var och hur du spelar kan du lätt koppla upp dig till en annan värld.
Behöver du ansluta till en dator, mobil eller spelenhet? USB-C-anslutning säkerställer kompatibilitet med ett brett utbud av enheter*. *Kontrollera USB-C-kompatibiliteten med din enhet.