AKG Y100 Wireless

Trådlösa in-ear-hörlurar

Elementstorlek
9,2 mm
Frekvensåtergivning
20 Hz–20 kHz
Impedans
16 OHM
Känslighet
115 dB SPL/V vid 1 kHz
Max. ingångseffekt
6 mW
Bluetooth-sändareffekt
0–4 dBm
Bluetooth-frekvens
2,402 GHz–2,48 GHz
Bluetooth-profiler
HFP V1.7, A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth-version
V4.2
Batterityp
Litiumjonpolymerbatteri (3,7 V, 120 mAh)
Laddningstid
2 timmar
Musikspelningstid med BT på
8 timmar
Samtalstid med BT på
8 timmar
Vikt
24 g

Väck din inspiration.

Med sitt prisbelönta omslutande signaturljud låter de trådlösa AKG Y100-hörlurarna dig ta del av alla låtens detaljer samtidigt som de har en kraftfull strömningskapacitet. Detta tack vare hörlurarnas stöd för AAC-kodning som levererar inspiration i form av fantastiskt ljud. Ett ergonomiskt nackband tillverkat av mjuka och flexibla material anpassar sig till formen på din nacke medan Ambient Aware-tekniken låter dig lyssna på musik samtidigt som du är medveten om det som händer runt omkring. De trådlösa AKG Y100-hörlurarna kommer att vara ett bekvämt och hållbart sällskap under din kreativa resa. Med en batteritid på 8 timmar med snabbladdning (15 minuter ger 1 timmes speltid), universell fjärrkontroll med 3 knappar och mikrofon på kabeln för handsfree-samtal, flerpunktsanslutning och magnetiska örontoppar är AKG Y100 Wireless-hörlurarna precis vad du behöver för att ta din artistiska förmåga till nya höjder.

Prisbelönt ljudkvalitet som gör att du kan urskilja varje detalj i dina nya favoritlåtar.
Håll koll på omgivningen samtidigt som du lyssnar på musik och låter inspirationen flöda, med en knapptryckning.
Växla enkelt mellan att lyssna på musik på din bärbara enhet till ett samtal på telefonen så att du aldrig missar ett samtal.
Det hållbara metallhöljet och det bekväma nackbandet garanterar att hörlurarna känns lika bra som de låter.
Strömma dina favoritlåtar trådlöst och med hög kvalitet tack vare stöd för AAC-kodning.
Njut av en episk spellista hela arbetsdagen utan att behöva ladda.
Med bara 15 minuters snabbladdning kan du njuta av din musik i ytterligare en timme.
Enkel och praktisk styrning av både musik och samtal.