C100SI

In-ear-hörlurar

Såld från 2018 tills nu

Produktspecifikationer

Rated power input
3mW
Cable length
1.2M
Frequency range
20-20kHz
mpedance
16±3.2 ohms
Driver sensitivity
100±3dBSPL, 1mW
Maximum SPL
5mW

Underbart JBL-ljud för alla som är på språng.

De nya JBL C100SI är ett par dynamiska, otroligt lätta in-ear-hörlurar. De kraftfulla 9 mm-elementen spelar bas som känns ända in i benmärgen och ger den legendariska ljudkvalitet du förväntar dig från JBL. De är fjäderlätta och bekväma att ha på sig hela dagen. En mikrofon och en fjärrkontroll på sladden gör att du kan ta emot samtal på Android- och iOS-enheter.

Överlägset JBL-ljud, med en bas som känns.
De 3 kuddarna som följer med öronsnäckorna innebär att du kan välja den storlek som gör det skönast att lyssna på musik även under längre perioder.
Svara på och hantera samtal på ett smidigt sätt, med ett enda knapptryck. Fungerar med Android- och iOS-enheter.